sindi_loperSindi Loper na prijemu u srpskom konzulatu

 

Američka pop pevačica Sindi Loper (Cindy Lauper) i njen suprug glumac Dejvid Tornton (David Thornton) bili su počasni gosti specijalnog prijema u konzulatu Srbije u Njujorku povodom početka bioskopske distribucije u SAD filma „Tamo i ovde“ (Here and There).

Producentska kuća „Kinokamera“ saopštila je danas da su Loperova i Tornton, koji igraju u „Tamo i vode“, ovog vikenda prisustvovali prijemu u srpskom konzulatu sa režiserom Darkom Lungulovom, producentom Đorđijem Lekovićem i glumicom Jelenom Mrđom.

Povezana vest:  KOMPANIJA EKO SERBIA predstavilja premium goriva u ponudi - Diesel avio i Racing Formulu 98

Lungulovljeva melodrama koja se dešava na relaciji Beograd-Njujork, osvojila je nagradu za najbolju njujoršku priču na prošlogodišnjem festivalu „Tribeka“ (Tribeca), a bioskopskom premijerom 14. maja u Njujorku konačno je počelo prikazivanje u deset američkih gradova.

-Mislim da smo ovim prikazivanjem opravdali prestižnu nagradu ‘Tribeke’. Srećan sam zbog pozitivnih kritika u relevantnim glasilima poput Holivud riportera, Njujork tajmsa i Vilidž vojsa. Zadovoljan sam reakcijama publike i zahvalan Dejvidu i Sindi što su podržali premijeru – rekao je Lungulov.

Povezana vest:  Specijalni događaj Awards Night zatvorio 37 Black 'n' Easy Fashion Week