Blanka Koudelna-dobitnica nagradeMaxi nagradio najvernije kupce

Glavne nagrade u igri “Uz Bonita banane nema zime, godinu dana besplatne kupovine“ dodeljene su najsrećnijim kupcima. Dobitnici iz Lazarevca, Kragujevca i Zrenjanina imaće mogućnost da u narednih godinu dana sve svoje kupovine obavljaju besplatno u Maxiju do vrednosti od 432.000 dinara.
Pravo učešća u ovoj nagradnoj igri imali su kupci koji su u bilo kom Maxi objektu ostvarili kupovinu u minimalnoj vrednosti od 800 dinara, koja je obavezno uključivala i kupovinu Bonita banana ili najmanje jedan proizvod brenda Milka. Osim glavnih nagrada, tokom trajanja nagradne igre, svake nedelje u svakom Maxiju u Srbiji izvučeno je po sedam dobitnika vaučera od 1000 dinara. Kuponi koji nisu izvučeni učestvovali su u finalnom izvlačenju, kada su izvučena tri najsrećnija dobitnika glavne nagrade i još 268 dobitnika vaučera od 1000 dinara. Organizatori u Maxi i Pacific Fruit.
-Maxi je prepoznatljiv po raznovrsnom asortimanimu i redovnim akcijskim programima, ali i po posvećenosti kupcima koje stalno nastojimo da iznenadimo. Upravo zbog toga je i osmišljena ova nagradna igra. U 2015. godini, spremamo još mnoga iznenađenja i novine u svim Maxi objektima – istakao je Milija Magdalenić, marketing menadžer Maxija.
-Godinu dana besplatne kupovine je izuzetno darežljiv poklon. Zahvalila bih Maxiju na najlepšoj i najkorisnijoj nagradi koju sam dobila. Sigurna sam da ćemo moja porodica i ja u svom Maxiju u narednoj godini nabavljati sve što nam je potrebno – izjavio je Blanka Koubelna dobitnica
nagrade iz Kraguejvca.
Potrošače su danas na dodeli nagrada u ovom objektu, zabavili i DJ nastupi, a voditelj programa je bio Dejan Pantelic.

Povezana vest:  Božićna jelka postavljena ispred skupštine grada u Beču