250g MLECNA
Najlepše želje za Svratište – „Pokaži da ti je stalo“
 
Povodom 14. februara, Dana zaljubljenih, Centar za integraciju mladih pokrenuo je kampanju „Pokaži da ti je stalo“. U okviru akcije, volonteri centra će na Dan zaljubljenih, raditi dostavu čestitki, čokolada i cveća na kućne adrese.
Svako ko želi da obraduje voljenu osobu, a da u isto vreme bude i human, moći ce da naruči željenu kombinaciju poklona – čokoladu i čestitku ili ružu i čestitku, koju će volonteri odneti lično toj osobi.
Osoba koja naručuje će, tim svojim gestom, za Svratište donirati 550 dinara – novac koji je potreban da jedno dete provede jedan dan u Svratištu. U okviru akcije, planirano je da bude podeljeno 200 čokolada i isto toliko ruža.
Kompanija Soko Štark, kao društveno odgovorna kompanija i ovog puta je pokazala svoju umanost i priključila se akciji donacijom potrebne količine mlečnih čokolada Najlepše želje.
Svi zainteresovani mogu naručiti poklone kupovinom vaučera putem sajta www.grupovina.rs u periodu od 02.02.2015 do 12.02.2015.
Neka dan zaljubljenih bude ispunjen ljubavlju svima – i vašim najmilijima i deci kojoj ćete makar na jedan dan podariti krov nad glavom.
Povezana vest:  Nokia podržava akciju „Hrana za sve“ u Srbiji