Sajam u LondonuKompanije Mozzart i Triple Crown na najvećem sajmu igara na sreću ICE 2015

Najveći sajam igara na sreću na svetu upravo je otvoren u Londonu uz učešće više od 500 izlagača iz 60 država sa svih kontinenata. Tradicionalno, londonski sajam je centralni događaj svetskog nivoa za sve proizvođače opreme i softvera za igre na sreću, za kompanije koje se bave organizovanjem tih igara, ali i za brojne predstavnike državnih organa i regulatornih tela koji imaju priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima u industriji.
Jedan od zapaženijih nastupa i ove godine imaju srpske kompanije Mozzart, Triple Crown i Fazi sa paletom elektronskih ruleta i softverskim rešenjima za kazino menadžment. Pored već širom sveta poznatog ruleta sa tri aktivna točka Triple Crown, koji potpisuje jedan od naplodnijih industrijskih dizajnera današnjice Karim Rašid, svetskoj javnosti su predstavljene i nove serije srpskih ruleta – Key One i Optimum.
Kompanija Mozzart je predstavila svoj portfolio sa potpuno novim softverskim rešenjem za daljinsko upravljanje velikim brojem aparata za igre na sreću, a kroz inovativni sajamski nastup pod nazivom “beting laboratorija“ široku ponudu više od 10.000 kvota na preko 500 sportskih događaja dnevno.
Na sajmu se aktuelna i predavanja, seminari i diskusije o daljim pravcima razvoja industrije igara na sreću, inovativnim dolazećim softverskim i hardverskim proizvodima, ali i zakonskim rešenjima u različitim državama. Opšti trend zakonodavstva u svetu jeste liberalizacija tržišta igara na sreću, intenzivno proširivanje na internet tržište i ukidanje neprincipijelnih državnih monopola, na čemu posebno insistiraju organi Evropske unije.

Povezana vest:  MADRIDSKO FINALE, ALI NA IBICI (FOTO)