Poznate_mame_Kalina_Kovacevic,_Anita_Lazic_Irina_Radovic_i_predstavnik_Immo_Outlet_Centra_Aleksandra_Jankovic_sa_malisanima 

Immo Outlet Centar i humanitarna akcija ”Mame za mame“
 
Immo Outlet Centar organizovao je po treći put humanitarnu akciju „Mame za mame”, koja se bori za bolji život samohranih majki. U toku Uskršnje akcije prikupljala su se sredstva za samohrane mame i njihovu decu, a celokupnu donaciju, Klubu samohranih majki uručile su poznate mame Kalina Kovačević, Irina Radović i Anita Lazić.
Poznate mame, su pored brige o svojoj deci odlučile da malo svog vremena posvete i mališanima kojima je svaka vrsta pomoći neophodna i da im uz donaciju i lepu reč izmame osmehe na lica. Humanitarna  akcija Immo Outlet Centra motivisala ih je da se priključe humanitarnoj kampanji i postane jedne od super mama koje će i ubuduće biti ambasadori akcije „Mame za mame“ .
„Veoma mi je drago što sam bila deo akcije Mame za mame, moram priznati da je jako odgovoran posao biti majka, a pogotovo biti samohrana majka, ne mogu ni da zamislim koliko je to tesko i kako se ove hrabre žene bore svaki dan .”  izjavila je glumica Kalina Kovačević.
„Ponosni smo što smo kroz našu humanitarnu akcija Mame za mame već treći put prikupili donaciju za Klub samohranih majki i uspeli bar malo da olakšamo život tim hrabrim ženama. Želeo bih da se zahvalim i posetiocima našeg outlet centra koji su donirali hranu, igračke i garderobu kao i svim poznatim majkama koje su sa nama od samog početka. Izraz na licama mališana i njihovih majki kada dobiju paketiće, je zaista neprocenjiv i udrženim snagama ćemo im pomagati i dalje koliko je u našoj mogućnosti.“ – izjavila je Aleksandra Janković, PR i menadžer za komunikaciju u kompaniji Confluence Proprety Management, koja upravlja Immo outlet centrom.

 

Povezana vest:  U susret Danu zaljubljenih u Knjižarama Vulkan akcije “Neka ljubav procveta“ i “1+1“