robert_prosinecki_cz_banat

Robert Prosinečki: Ovo nije prava Zvezda

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki ocenio je posle današnjeg prvenstvenog remija protiv OFK Beograda (1:1) da su njegovi izabranici odigrali najlošiju utakmicu u ovoj polusezoni.

-Nisam zadovoljan onim što su prikazali protiv borbenog i agresivnog protivnika, koji je dobro delovao na terenu i dobro trčao. Primili smo i rano taj gol, tako da smo skoro čitavu utakmicu jurili rezultat. Pokušavali smo da napadamo i preokrenemo rezultat, ali to nije bila prava Crvena zvezda, već više stihijski napadi iz kojih nismo stvorili puno šansi – izjavio je Prosinečki.

Povezana vest:  Fudbalski huligani vršljaju a carina hvata obične navijace

-Bili smo u situaciji da izgubimo utakmicu, a na kraju, u poslednjih 10 minuta, mogli smo i do pobede. Mislim da je rezultat realan, ali ponavljam, nisam zadovoljan i mislim da ovo danas nije bila prava Crvena zvezda – zaključio je Prosinečki.

Crvena zvezda je protiv OFK Beograda zabeležila treći prvenstveni remi zaredom i sada sa utakmicom više zaostaje devet bodova za vodećim aktuelnim šampionom Partizanom.

Povezana vest:  Sevilja uspešnija od Betisa u gradskom derbiju

U 27. kolu prvenstva Srbije Crvena zvezda predstojećeg vikenda dočekuje ekipu Jagodine, dok Partizan gostuje čačanskom Borcu.