LAUNCH-DISPLAY-24WP-EYESHADOWPENCILDeborah Milano predstavlja novu 24 Hour Waterproof Jumbo Eyeshadow&Pencil

Pop Art postaje Neo sa fluorescentnom ili lepom pastelnom šminkom za oči, sofisticiranim svetlucavim ajlajnerom, New Romantic nude senkom i Rock Chick smokey očima. Od totalno crne do jarkog tehnikolora, i svake intenzivne nijanse između. Tamno plava i antracit siva ustupaju mesto vaterno crvenoj i ljubilastoj sa metalik, glaziranim ili mat efektima.
Ove zime, oči će se pokazati u novom svetlu: sa smelim i blistavim kontrastima, svetlucavim lepršavim nijansama, savremenim New Chic bojama, eksprementalnim grafičkim ajlajnerima i u gotskom ili minimalističkom raspoloženju. Bez obzira na izgled, senke i olovke imaju glavnu ulogu.
Deborah Milano je osetio inspiraciju da kreira ovu novu, laku za upotrebu olovku – 24 Hour Waterproof Jumbo Eyeshadow&Pencil – za boju koja se nanosi u tren oka i postiže brojne efekte, od prozirnog do blagog i dramatičnog, u fantastičnom spektru ultra glamuroznih boja sa mat, metalik ili glaziranim rezultatom. Ovaj svestrani proizvod može da iscrta liniju tanko kao ajlajner, prekriva kapke bojom kao senka, i izvlači dramatično guste ili diskretno tanke linije u skladu sa raspoloženjem.

Povezana vest:  Eucerin® VOLUME FILLER KONCENTRAT – trostruko jači koncentrat protiv gubitka volumena kože lica

Tekstura

Odlikujući se inovativnom vodootpornom formulom koja se ne preslikava, kao i odličnim učinkom, 24 Hour Waterproof Eyeshadow&Pencil od Deborah Milano je ujedno jumbo olovka i senka predivno meke, kremaste gustine.
Intenzivna boja trenutno klizi na kapke i formira dugotrajan film koji traje i do 16 sati*. Formulisana sa uravnoteženom mešavinom voskova i smola koja fiksira pigmente tokom celog dana i do duboko u noć, ova apsolutno neophodna olovka besprekorno šminka oči u samo nekoliko brzih poteza. Nema kraja efektima koje može da stvori ovaj jednostavan za upotrebu proizvod.
Formulacija dvostruke namene: kao olovka za iscrtavanje i definisanje očiju, ili kao senka za nanošenje na ceo kapak. 24 Hour Waterproof Eyeshadow&Pencil od Deborah Milano je oftamološki ispitana.
*Interno testiranje: samoprocena 19 dobrovoljaca. 62% intervjuisanih žena tvrdi da je proizvod trajao do 16 sati.

Povezana vest:  Zbog digitalizacije, Zemlja postaje nevidljiva vanzemaljcima

Nijanse
24 Hour Waterproof Eyeshadow&Pencil je dostupna u 12 nijansi i tri različita rezultata: glaziran za sedefast sjaj, metalik za blistav sjaj, i mat za očaravajući intenzitet.
1 Pearly Ivory
2 Pearly Rose
3 Metal Nude
4 Metal Taupe
5 Mat Chocolate
6 Pearly Purple
7 Pearly Marine
8 Mat Green
9 Mat Blue
10 Metal Grey
11 Mat Grey
12 Mat Black

Povezana vest:  PRVI JESENJI MIKSER DESIGN MARKET