ey-za-dom-drinka-pavlovic-1Zaposleni revizorsko – konsultantske kompanije EY (Ernst & Young) u volonterskoj akciji „Moja kuhinjica“ renovirali su prostorije Doma za decu i omladinu Drinka Pavlović.

U takmičenju CSR projekata u kompaniji EY na nivou Centralne i Jugoistočne Evrope, kompanija EY u Srbiji sa projektom „Moja kuhinjica“ osvojila je grant od 5.000 dolara koje je uložila u renoviranje prostorija Doma za decu i omladinu Drinka Pavlović. Osnovna ideja ovog projekta bila je adaptacija jedne stambene jedinice u okviru doma, u cilju pripreme starijih tinejdžera za samostalan život koji im sledi u narednom periodu.

Povezana vest:  McDonald’s ubrzava angažman u oblasti zaštite od klimatskih promena s ciljem da svede emisiju štetnih gasova na nulu do 2050. godine

Pored toga, zaposleni kompanije EY organizovali su brojne radionice za decu te su najmlađi imali priliku da učestvuju u kreativnoj radionici ukrašavanja mafina, dok su oni stariji stekli osnovna znanja i veštine u kuhinji. Takođe, za starije članove doma zaposleni kompanije EY pripremili su i radionicu „Kako do posla“ te im dali smernice kako da što bolje napišu svoj CV i apliciraju za posao.

Povezana vest:  GRAĐANI I KOMPANIJE DONIRALI SKORO 9 MILIONA EVRA ZA BORBU PROTIV POSLEDICA KORONA VIRUSA

Podsetimo, kompanija EY je letos u okviru humanitarne akcije velike četvorke, pod nazivom „Velika četvorka zajedno za decu doma Drinka Pavlović“ učestovala u akciji unapređenja uslova doma za decu i prostorija ragbi kluba „Drinka Pavlović“ u Beogradu.