3167Obeležavanje Međunarodnog dana dece obolele od raka u Stadionu

Stadion Shopping Centar i Udruženje roditelja-staratelja, dece i prijatelja dece obolele od malignih bolesti „Čika Boca“ 15. februara obeležavaju zajedno Međunarodni dan dece obolele do raka.
Mladi lečeni od raka tradicionalno će šišati sve zainteresovane na nulu u znak podrške i razumevanja, a specijalni Kviz čudnih pitanja od 13 časova vodiće popularni voditelj Zoran Kesić, dok će gosti biti autori i glumci čuvenog serijala Državni posao, Dimitrije Banjac, Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković.
Posetioci će biti u prilici da uživaju i u nastupu srednjoškolskih rok bendova 5 minuta, Iluzija, Teddy Celestial i New Prayer, koji svojim muzičkim izražajem podržavaju decu i mlade sa rakom. U znak sećanja na svu decu i mlade koji nisu sa nama u 17 h puštaće se svetleći lampioni sa Stadiona FK Voždovac, koji će moći da se kupe kod volentera na licu mesta.
Manifestaciju organizuju Mladice i Udruženje „Čika Boca“ uz podršku Srpske mreže organizacija dečjeg raka i Unije srednjoškolaca Srbije.
Budi deo akcije u Stadion Shopping Centru kojom slavimo život i ljubav i podržavamo najhrabriju decu u Srbiji. Budi svoj, nisi broj!

Povezana vest:  Diznijivi rani crteži na izložbi u Engleskoj