uniqa ljubavUNIQA nagrađuje najkreativnije ljubitelje putovanja
 
Na predstojećem sajmu turizma, UNIQA osiguranje dodeljuje vaučere za putovanja onima koji na najkreativniji način opišu svoje putovanje iz snova.
Ako u periodu od 19. do 22. februara posetite Sajam turizma i štandove agencija Bravo turs, Plana turs, Astra travel i Omni turs, kompanija UNIQA omogućiće vam da učestvujete u nagradnom konkursu. Oni najinovativniji, koji na najinteresantniji način nastave rečenicu „Kada pomislim na putovanje iz snova, pomislim na…“ osvojiće jedan od četiri vaučera za putovanje, u vrednosti od po 400 evra.
Svi oni koji ne stignu da ovogodišnji Sajam, mogu svoje odgovore slati i putem UNIQA Facebook stranice https://www.facebook.com/UNIQA.Srbija.
Zato, osigurajte svoje uspomene, spakujte osmehe i dobro raspoloženje i – krenite na put!
Putno osiguranje se preporučuje svima koji planiraju svoj godišnji odmor ili putovanje u inostranstvu, sami ili sa porodicom. Za potpunu sigurnost tokom boravka u inostranstvu, sve do iznosa od 40.000 evra, potrebno je izdvojiti  nešto više od  1 evra po danu boravka u inostranstvu. Za prodična putovanja, u ponudi su i  Porodične paketi koji su dodatno povoljniji. UNIQA osiguranje kroz program putnog zdravstvenog osiguranja pomaže u prevazilaženju neprijatnosti tokom boravka u inostranstvu nastalih usled zdravstvenih tegoba ili nesrećnog slučaja. Putno osiguranje se koristi pozivom Centra za pomoć čiji se broj telefona nalazi na polisi osiguranja, a koji je svim korisnicima UNIQA osiguranja na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji (vikendom i praznicima). Preko Centra za pomoć klijenti dobijaju sve potrebne instrukcije koje je potrebno da slede i ono što je posebno važno jeste da klijenti UNIQA osiguranja ne vrše nikakva direktna plaćanja bolnici.
UNIQA putno osiguranje obezbeđuje neophodni lekarski tretman, lekove, rendgenski i ultrazvučni pregled, medicinski prevoz i hospitalizaciju. Izvan medicinskih i zdravstvenih usluga UNIQA osiguranje je tu ukoliko nestane prtljag, zakasni avion, ali i tu da obezbedi pravnu zaštitu i pomoć u slučaju gubitka ili krađe putnih dokumenata. Ova pravila važe za sve destinacije u Evropi i svetu.
Ažurnost u isplati šteta i jednostavnost korišćenja čine UNIQA putno osiguranje pravim izborom – tokom cele godine.
Misli kreativnost je tvoja karta za nezaboravno putovanje!
Povezana vest:  Hidratacija kože na +30 u pet koraka