vikend vencanja zaksOdržana revija poznatih dama u venčanicama
 
I ove godine, 14. Wedding Weekend, počeo je tradicionalnom Revijom poznatih dama u venčanicama, koja je u hotelu Hajat okupila veliki broj poznatih ličnosti. Glumica Jelena Gavrilović otvorila je reviju, prva se pojavivši u belom. Tom prilikom  izvela je pesmu Zlatni dan, u pratnji hora „Glasne žice“ i u aranžmanu kompozitora Srđana Markovića, za šta je bila nagrađena velikim aplauzom.
Nakon ovog iskustva, sigurna sam da moja venčanica neće biti u beloj, već u tamnobež, šampanj boji. Takođe, volela bih da na venčanju imam scenografiju, neki mali i posebno osmišljen kutak na kome će se naći razne poslastice, lampioni okačeni po drveću, neki starinski kredenac ili sofa, otkrila je Jelena.
Prelepe venčanice iz najnovijih kolekcija poznatih domaćih i svetskih brendova i kreatora, ponele su i Nevena Adžemović,  blogerka Zorana Jovanović, pevačice Marina Visković, Ana Bebić i Slavica Tripunović Dajana, voditeljke Adriana Čortan, Marija Egelja, Ana Reljić, glumice Dragana Mićalović, Jovana Stipić, Iva Štrljić i mnoge druge dame, kojima su društvo pravili i elegantni Milan Mitrović, Dejan Jelača, Srđan Ilić i Filip Ivanjac. Ovom revijom svečano je otvoren Sajam venčanja, zlatarstva i lepih stvari, koji će u hotelu Hajat trajati tokom celog vikenda, od 10-20 h. Uz kupljenu ulaznicu, posetioce na poklon očekuje i novi broj magazina „Venčanje“.
 
{vsig}VIKEND_VENCANJA_FEB_15{/vsig}
Povezana vest:  U modi je zdravo, lepršavo i bakarno!