SAJAM OBRAZOVANJA rodaSajam obrazovanja za osnovce u RODA Megamarketima

RODA Megamarket je, u svojim prodajnim objektima u Beogradu (na Bežanijskoj kosi), Kragujevcu, Nišu i Kruševcu, organizovao Sajam obrazovanja namenjen osnovcima kako bi se upoznali sa mogućnostima koje im pružaju srednje škole i gimnazije pri sticanju znanja i kako bi se lakše odlučili za svoje buduće zanimanje. Sajam obrazovanja će trajati 20 i 21. februara od 12h do 18h časova.
Na Sajmu obrazovanja učenici osnovnih škola imaće priliku da, nakon intervjua i upitnika koje je za njih pripremio psiholog, kao i kroz rešavanje testa opšte kuluture i zanimljivih zadataka dobiju odgovor na pitanje „gde posle osnovne škole?“. Pri određivanju profesionalne orijentacije učenicima će na Sajmu obrazovanja pomoći srednje škole koje će predstaviti svoje programe, predmete i način rada.
U Beogradu, u RODA Megamarketu na Bežanijskoj kosi će se predstaviti škole iz Beograda kao što su SŠ „Sveti Sava“, Gimnazija „Stefan Nemanja“, SŠ „Dositej“, SŠ „Milena Pavlović Barili“, SŠ „Milutin Milanković“, Privatna ugostiteljsko turistička škola i SŠ „Kosta Cukić“, u Kruševcu Srednja poslovna menadžerska škola, Hemijsko tehnološka škola, Mašinska elektrotehnička škola Kruševac, u Kragujevac SŠ „Sveti Arhangel“, Druga Kragujevačka gimnazija, Druga tehnička škola, Ekonomska škola, Medicinska škola, Muzička škola „Miloje Milojević“, Tehnička škola za mašinstvo i saobraćaj i Nišu Gimnazija 9. maj, SŠ „Neimar“, Ekonomska škola i Prehrambena hemijska škola.
Dođite na Sajam obrazovanja i saznajte gde posle osnovne škole!

Povezana vest:  Katarina Jovanović – modni i lični stilista