Poklon za PesterKompanija MK Group i Saša Djordjević u novoj humanitrnoj akciji
 
Đaci osnovne škole „Sveti Sava“ iz Peštera blizu Sjenice, imaće priliku da se raduju u narednom periodu, a sve zahvaljujući MK Group na čelu sa Miodragom Kostićem, koji su obezbedili improvizovani bioskop u jednoj od učionica ove osnovne škole. Prilikom dodele donacije u prostorijama škole, sa đacima se družio naš istaknuti sportista Aleksandar Saša Đorđević.
„Puno mi je srce kada vidim dečije osmehe jer svakom detetu treba omogućiti da se igra, razvija i raste u stimulativnom okruženju. Prosperitet društva zavisi od sadašnje dece i od toga koliko ulažemo u njih.“, rekao je Aleksandar Saša Đorđević.
„Sećam se svog prvog odlaska u bioskop i ponosan sam što će MK Group period detinjstva i odrastanja ove dečice učiniti lepšim i lakšim i srećnijim. Svako od nas je odgovoran da osigura da svako dete dobije jednaku šansu da ostvari svoje potencijale i postane aktivan član društva koji kasnije doprinosi novim generacijama. Zajedno moramo da udružimo napore da se deci u Srbiji omogućimo lepše i bezbrižnije detinjstvo“, izjavio je Aleksandar Milinković, predstavnik MK Group.
Kompanija MK Group nastaviće da u skladu sa strategijom društveno odgovornog poslovanja podržava ustanove, projekte i inicijative koje za cilj imaju omogućavanje kvalitetnijeg života dece, osoba sa invaliditetom i siromašnih.
Osnovna škola „Sveti Sava“ u mesnoj zajednici Bare udaljena je od Sjenice 30 kilometara i zimi je često odsečena od ostalog sveta.
Povezana vest:  Polovina sedmaka svakodnevno konzumira slatkiše