Manifestacija_akcije_donacije_knjiga

„NAJLEPŠE SRPSKE BAJKE I NARODNE PRIČE ZA DECU“ NAJUGROŽENIJIMA
 
U svečanoj sali Osnovne škole za slabovidu decu i decu sa teškim hroničnim oboljenjima „Dragan Kovačević“, u Beogradu, održana je završna manifestacija akcije donacije knjiga „Najlepše srpske bajke i narodne priče za decu“, koja je namenjena đacima i školama u najugroženijim krajevima Srbije. Grand kafa je donirala sredstva za kupovinu više od 1000 knjiga i time je doprinela da deca iz udaljenih krajeva Srbije bez puteva, knjižara i biblioteka, dobiju knjige i uživaju u omiljenim bajkama i pričama.
Predstavnici Grand kafe zajedno su sa ostalim donatorima primili zahvalnice za učešće u akciji koju je podržalo Ministarstva prosvete i nauke Republike Srbije, uz prisutvo pokrovitelja akcije, predstavnika školskih uprava, medija i mnogih drugih učesnika.
“Grand kafa rado uzima učešće u projektima društvene odgovornosti, a ova plemenita akcija pokazuje da zajedno možemo da uradimo mnogo za naše mališane. Iako fizički nisu blizu, ovim gestom pokazujemo da mislimo na njih i da su deo nas. Smatramo da je, upravo, dečiji osmeh najveća zahvalnica svim učesnicima ove akcije i ono što najviše vredi u ovom momentu” – izjavila je Andrea Parun, koordinator za sponzorstva i donacije Grand kafe.

 

Povezana vest:  RED BULL BC ONE 2013, Beograd otvara sezonu najvećeg svetskog B-Boy šampionata 23. februara u Studentskom kulturnom centru