LOGO_MAJSKI_TURNIR_2012.

“TROFEJ BEOGRAD 2012.” – 47. MEĐUNARODNI TURNIR GRADSKIH OMLADINSKIH REPREZENTACIJA
34 ekipe iz 27 gradova iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, BJR Makedonije, Crne Gore i Bosne Hercegovine
 
Povodom „Trofeja Beograd 2012.“ – 47. Međunarodnog turnira Gradskih omladinskih reprezentacija, koji će se odigrati od 28. – 30. aprila, danas je u sali Gradske uprave Grada Beograda održana konferencija za novinare. Gostima i predstavnicima medija su se obratili Ljubomir Aćimović – Šilja, jedan od osnivača turnira, Dragoljub Milošević, predsednik OSB, Dragan Ćirić, predstavnik Sekretarijata za sport i omladinu Beograda, Zorica Bjelić, sekretar OSB, Maja Simić, kapiten ženske selekcije Beograda, Aleksandar Kočoski, prvi trener ženske selekcije Beograda, Aleksandar Gmitrović, kapiten muške selekcije Beograda i Dušan Kostić, prvi trener muške selekcije Beograda. Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, pozdravio je učesnike konferencije ispred Odbojkaškog saveza Srbije, pokrovitelja Turnira. Konferenciji su prisustvovali i Dragan Tadić, direktor takmičenja OSS i Dušan Keser, vrhovni sudija UOSS.
U konkurenciji omladinki igraće 16 ekipa: Beograd, Pančevo, Novi Sad, Vranje, Valjevo, Stari Banovci, Lazarevac, Sremska Mitrovica i Aleksinac iz Srbije, Prevalje, Kamnik i Ljubljana iz Slovenije, Osijek i Zagreb iz Hrvatske, Podgorica iz Crne Gore i Skoplje iz BJR Makedonije.
U konkurenciji omladinaca igraće 18 ekipa: Beograd, Novi Sad, Aleksinac, Lučani, Ljig, Kraljevo, Užice, Šabac i Obrenovac iz Srbije, Kranj, Kamnik i Maribor iz Slovenije, Obudovac i Pelagićevo iz Bosne i Hercegovine, Podgorica i Budva iz Crne Gore i Zagreb i Osijek iz Hrvatske.
Utakmice će se igrati u dvoranama Sport Eko, Šumice, Banjica, SD Radnički i SD Crvena zvezda.
Finalne utakmice, u obe konkurencije, odigraće se u ponedeljak, 30. aprila u dvorani Sport Eko.

 

Povezana vest:  Grbić: Energija, borba i verovanje