Taste of Serbia - Sajam turizma u BeograduAUTENTIČNI UKUSI SRBIJE NA BEOGRADSKOM SAJMU TURIZMA
Nova linija proizvoda – Ukusi moga kraja

„Ukusi moga kraja“, nova linija tradicionalnih srpskih proizvoda, pripremanih prema originalnim receptima karakterističnim za naše podneblje, predstaviće se u okviru 37. Sajma turizma u Beogradu koji će se održati od 19 do 22. februara u halama Beogradskog sajma. Tokom gastronomskih dana, 21 i 22. februara, koji će se odvijati pod sloganom „Taste of Serbia“ posetioci će imati priliku da uživaju u ukusima i mirisima specijaliteta iz svih krajeva Srbije.
„Ukusi moga kraja“ su tradicionalni proizvodi Vojvodine, Mačve, Posavine, Šumadije, Zlatibora, Fruške Gore, doline Timoka, Nišave i Morave pripremani u saradnji sa domaćim proizvođačima iz ovh krajeva Srbije. Autentičnost ovih proizvoda ogleda se u načinu pripreme koji se zasniva na poštovanju tradicionalnog postupka proizvodnje i izrade.
Zlatiborski mladi kajmak, sremska kobasica, pršuta, domaće slatko od malina, kupina, višanja ili borovnica, domaći ajvar, domaći pekmez od šljiva, čvarci, štrudla sa makom, samo su deo bogate ponude nove robne marke koja se pojavila u IDEA, Roda i Mercator prodavnicama.
„Taste of Serbia“ idealna je prilika za sve gurmane da uživaju u domaćoj kuhinji i tradicionalnim srpskim receptima. „Ukusi moga kraja“ nude veliki broj visoko kvalitetnih proizvoda, bez aditiva, aroma, konzervansa i drugih dodataka.
Dođite da degustiramo zajedno!

Povezana vest:  U Beču se sadi 500.000 lala