Kup Koraca 2015

Partizan lako protiv Vojvodine za polufinale Kupa Koraća

Košarkaši Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća pošto su večeras u Nišu, u drugoj četvrtfinalnoj utakmici završnog turnira, savladali ekipu novosadske Vojvodine sa 81:54 (17:11, 16:6, 32:19, 16:18).
U borbi za finale Partizan čeka pobednika susreta u kojem sutra od 21 sat igraju branilac trofeja Crvena zvezda i niški Konstantin.
Crno-beli su superiornom igrom na ubedljv način pobedili Vojvodinu koja nije imala nikakvih šansi za eventualno iznenađenje.
Tokom cele utakmice izabranici Duška Vujoševića diktirali su ritam, bili nadmoćni pod oba koša i istovremeno pogađali iz svih pozicija.
Očekivana pobeda izborena je lako, a do ubedljivog, desetog uspeha zaredom, crno-bele su predvodili Pavlović sa 14, Milosavljević sa 11 i novajlija Đumić sa 10 poena.
U timu Vojvodine niko nije imao dvocifren učinak, a najefikasniji su bili Šešlija sa devet, odnosno Jovišić, Novak i Popović sa po osam.
Ranije danas Vršac je priredio iznenađenje savladavši Metalac iz Valjeva (78:73) i u polufinalu čeka pobednika sutrašnjeg meča između Mega Leksa i FMP-a (17 sati).

Povezana vest:  Zvezda pobedom nad Olimpijom iz Milana završila 2017. godinu