Panorama_Sportova_3042010„Panorama Sportova“ u Beogradu – zabava i rekreacija u duhu Olimpijskih igara za svakog člana porodice
Generalno sponzorstvo Olimpijskih igara u Atini bilo je povod da Alpha Bank 2001. godine pokrene manifestaciju „Panorama Sportova“ koja promoviše radost sporta i donosi uzbuđenja velikih takmičenja. Nakon turneje u zemljama u kojima Alpha Bank posluje, „Panorama Sportova“ gostovala je u Kragujevcu, Subotici i Novom Sadu. Predstojećeg vikenda domaćin Panorame Sportova biće Beograd, a u petak 21. maja u 19 časova svečano će je otvoriti proslavljeni srpski košarkaš Mića Berić.
„Panorama Sportova“ otvara vrata za sve zainteresovane posetioce avanturističkog duha:
– Petak 21.maj od 19:00h do 22:00h
– Subota 22.maj i nedelja 23.maj od 10:00h do 14:00h i 18:00h do 22:00h
Alpha Bank „Panorama Sportova“ organizuje se pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva prosvete, Turističke organizacije Srbije i uz podršku gradova domaćina.
Najmlađi, ali i oni avanturističkog duha, moći će da uživaju u aktivnostima kao što su: ekstremna trambolina, Pit stop izazov, NASA trening, slobodno penjanje, košarka, pikado i mnoge druge.
Osim dobre zabaveAlpha Bank Panorama Sportova“ pruža i mogućnost osvajanja vrednih nagrada. Za najuspešnije u Pikadu, Sony PlayStationu i Pit stop izazovu obezbeđene su  nagrade – 20.000 dinara na MasterCard Hvala kreditnoj kartici, 20.000 dinara na Alpha Dečijem štednom računu i besplatna obrada zahteva za Alpha Plan stambeni kredit.
Povezana vest:  Dragan Vurdelja nastavlja edukaciju make up talenata u Srbiji