ratko_dostanic_trener_fk_crvena_zvezdaZVEZDA U SAD

Dostanić: Pobeda za sjajne Zvezdaše

 

Ratko Dostanić je čestitao ekipi Legije na borbenosti i prikazanom kvalitetu i zatim se odmah osvrnuo na gostoprimstvo koje Crvena zvezda uživa u Čikagu.

– Nemam reči kojima bih opisao pažnju koju imamo. Čekali su nas na aerodromu, bili su na treningu, sad su napunili tribinu Tojota parka. Zaista je sjajno imati ovakve navijače i drago mi je da smo im ulepšali veče i ovaj turnir. Ova pobeda jeste za Zvezdine navijače i trudićemo se da ih obradujemo još jednom – rekao je Dostanić.

Povezana vest:  Fudbalska reprezentacija Indije dobila novog menadžera

Kad je utakmica u pitanju Zvezdin šef struke ne krije da će u Čikagu videti one koje nije imao prilike u šampionatu i Kupu Srbije.

– Čikago nam služi za ukazivanje šanse nekima koje nisam video tokom sezone. O detaljima njihove igre neću sada ali moram da znam na koga mogu a na koga ne mogu da računam na leto. Lepo je pobediti, mada mi se ne dopada ta čarka sa igračima Legije na kraju meča. To je jedina mrlja utakmice – kaže Dostanić.

Povezana vest:  Kad šansa postane realnost – Petar Golubović potpisao za Romu!

„Promešanih karata“ će biti i na meču sa PSŽ-om.

– Želimo pobede i svaki trofej, ali hoću i minutažu za igrače. Videćemo kako će šansu koristiti protiv Parižana koji su velika evropska ekipa.