NFC 14650Divan mladalački sjaj kože uz NIVEA Cellular Perfect Skin liniju

Mladalačka koža sija iznutra i odiše vitalnošću ćelija. Tokom godina ovaj sjaj bledi i proces regeneracije ćelija se prirodno usporava.
Nova linija anti-age proizvoda sadrži kombinaciju aktivnih sastojaka kao što su lumicinol i ekstrakt magnolije koji umanjuju bore, eliminišu nepravilnosti na koži i ujednačavaju ten. Koža je glatka, svilenkasta i blista prirodnim sjajem.

Povezana vest:  Predstava „Naša deca” u Delta City teatru

NIVEA Cellular-Perfect-Skin Range 01NIVEA Cellular Perfect Skin fluid za ujednačen ten SPF 15

Fluid za ujednačen ten sa lumicinolom, ekstraktom magnolije i inkapsuliranim pigmentima koji se prilagođavaju individualnoj boji kože, uklanja nepravilnosti, čini pore manje vidljivim i smanjuje bore. Za ujednačen ten i blistav, mladalački sjaj kože lica.
40 ml, okvirna cena: 1.815 din

NIVEA Cellular Perfect Skin dnevna krema za ujednačen ten SPF15

Povezana vest:  Presuda hlebu - da li i kako možete da ga konzumirate?

Negujuća formula sa luminicolom, ekstraktom magnolije i svetlucavim mikropigmentima trenutno pruža licu blistav, mladalački sjaj. Vidno smanjuje bore i ujednačava ten, čineći kožu svilenkastom i glatkom.
50 ml, okvirna cena: 1.815 din

NIVEA Cellular Perfect Skin serum za noćnu negu

Koncentrovana, snažna formula sa lumicinolom i ekstraktom magnolije uravnotežava depigmentaciju kože i smanjuje bore. Lagana, hidratantna tekstura neguje kožu i čini je svilenkastom i nežnom na dodir.
40 ml, okvirna cena: 1.815 din

Povezana vest:  Leontina u beauty centru

NIVEA Cellular Perfect Skin krema za predeo oko očiju

Nežna, lagana formula sa toniranim mikro-pigmentima, lumicinolom i ekstraktom magnolije umanjuje bore i podočnjake. Jedinstveni aplikator sa preciznim vrhom omogućava nanošenje tačno na željene delove kože.
15 ml, okvirna cena: 1.269 din