NUXE RDM Krema za ruke - saceMedeni užitak za suve ruke

Punih je 20. godina prošlo od lansiranja legendarne NUXE Rêve de Miel® linije (franc. San o medu). Iz ove neodoljivo slasne linije proizvoda na bazi meda, namenjene suvoj i osetljivoj koži, svojom neodoljivom privlačnošću izdvojila se jedna legendarna nega koja je postala neizostavan deo kozmetičkih torbica mnogih žena širom sveta. Ovo je njena priča…

Kako prepoznati savršenu kremu za ruke?

Stručnjaci se slažu da savršena krema za ruke prvenstveno hidrira kožu obiljem vlage, hrani je dragocenim lipidima i podstiče njeno obnavljanje. Ujedno, ona štiti kožu od agresivnih spoljnih uticaja i sprečava prevremeno starenje kože.
Sve to, uz pomoć najsavršenijih sastojaka prirode, čini bogata NUXE Rêve de Miel® Krema za ruke i nokte. Ova legendarna krema za ruke, sadrži obilje vitamina E i samo najslasnije prirodne sastojke koji deluju na hidrataciju, hranjenje, obnovu i zaštitu kože ruku tokom cele godine: hidratantni i obnavljajući med bagrema, hranjiva biljna ulja suncokreta, avokada, kokosa, argana, slatkog badema i nevena te nezamenjivi shea buter.

Povezana vest:  Obradujte sebe i svoje najbliže omiljenim proizvodima iz Lilly drogerija!

Vitamin E

Jedan od najvažnijih vitamina, vitamin E ili tokoferol, poznat i kao ‘vitamin mladosti’, izuzetno je moćan antioksidans koji deluje na intenzivnu zaštitu stanica kože od prevremenog starenja.

Med bagrema

Još su drevne civilizacije Egipta i Kine prepoznale med kao jedan od najboljih saveznika za obnovu suve i oštećene kože. Bogat šećerima, med bagrema pomaže u obnavljanju i jačanju kožne barijere, te deluje intenzivno protiv dehidratacije.

Povezana vest:  MOL Group pokreće takmičenje za studente Freshhh 2015

Dragocena biljna ulja

Ništa ne hrani kožu tako dobro kao bogata prirodna, biljna ulja. Zahvaljujući visokom udelu esencijalnih masnih kiselina, savršena su nega za suvu i oštećenu kožu.
Ulje suncokreta bogato je linoleinskom kiselinom koja poseduje snažno hidratantno, hranjivo i obnavljajuće delovanje pa ujedno podstiče prirodnu proizvodnju 3 glavne grupe lipida u koži.
Ulje argana poreklom iz Maroka, sadrži čak 80% nezasićenih masnih kiselina koje obezbeđuju učinkovitost i deluju na obnavljanje lipida u koži.

Povezana vest:  Poznati „šejkovali" na Savi

Nezamenjivi shea buter

Već slavni shea buter (poznat i kao karite buter) izuzetno je bogat sastojcima poput nezasićenih masnih kiselina i vitamina, zbog čega u trenu umiruje i omekšava kožu, i uklanja osećaj zatezanja.

NUXE Rêve de Miel® Krema za ruke i nokte, 75 ml
Cena: 725,00 din

NUXE proizvodi su dostupni u odabranim Lilly apotekama.

www.nuxe.rs