Miodrag Kostic podelio svoja profesionalna iskustvaMiodrag Kostić podelio svoja profesionalna iskustva sa najboljim studentima na svetu

Kompanija MK Group, na čelu sa Miodragom Kostićem, ugostila je MBA studente Univerziteta Stanford u SAD, najprestižnije poslovne škole na svetu po oceni Forbes magazina. Tom prilikom, Miodrag Kostić, predsednik kompanije podelio je svoja znanja ali i otkrio studentima neke od tajni uspeha jedne od najboljih domaćih kompanija.
-Zadovoljstvo je ugostiti studente jednog od najboljih svetskih univerziteta, a posebno mi je drago što su odabrali MK Group među kompanijama koje će posetiti, jer to potvrđuje da se uspeh naše kompanije prepoznaje i u svetu i da predstavlja model dobre prakse. MK Group se uvek rado odazove pozivima kada je u pitanju razmena iskustva posebno sa mladim i obrazovanim ljudima, koji mogu predstavljati potencijal svake kompanije – izjavio je povodom posete Miodrag Kostić, predsednik MK Group.
Studentsko putovanje organizovano je u okviru praktičnog dela nastavnog programa Univerziteta Stanford kako bi MBA studenti dobili što šire poznavanje globalnih, poslovnih i ekonomskih zbivanja određenih regiona. Ove godine, od više od dvadeset ponuđenih studijskih putovanja, studenti su odabrali Srbiju i Hrvatsku zbog njihovog velikog interesovanja za ekonomski razvoj Istočne Evrope, posebno ove dve zemlje. Tokom posete Srbiji i Hrvatskoj, delegacija od trideset MBA studenata, zajedno sa Prof. Dr Ken Shotts-om, imaće priliku da se bolje upozna sa privredom, organizacijom društva i kulturom ove dve zemlje kao i mogućnostima njihovog budućeg ekonomskog i društveno-političkog razvoja. Po povratku u SAD, studenti će stečena znanja i iskustva podeliti i sa drugim kolegama i profesorima ovog Univerziteta.
Stanford Graduate School of Business (GSB) je prema časopisu Forbes, najbolja MBA poslovna škola na svetu. Ovaj prestižni univerzitet može se pohvaliti velikim brojem poznatih koji su ga pohađali, ali je isto tako i centar sa dvadeset i jednim dobitnikom Nobelove nagrade.

Povezana vest:  Telekom Srbija predstavlja velikog Mihajla Pupina maloj publici pozorišta „Duško Radović"