Taft Ultimate lak 2105Taft Ultimate pena 2015Novi Taft ULTIMATE lak i pena za kosu: najbolji partneri za učvršćivanje i blistavi sjaj kose

Schwarzkopf stručnjaci lansirali su novu liniju Taft proizvoda, Taft ULTIMATE, liniju koja kombinuje najsnažnije Taft učvršćivanje sa raskošnim efektom sjaja kose poput kristala. A Taft sada ima i novu formulu sa dodatnim polimerima, koji formiraju snažan sloj za učvršćivanje na površini vlasi. To je kombinacija kojoj nijedna žena neće odoleti!
Jedan od ključnih zahteva svih dama jeste postojana frizura, koja izgleda kao da su upravo posetile frizera – uprkos vetru i kiši, sportskim aktivnostima ili izlasku u grad. Stoga je postojana i učvršćena frizura jedan od prioriteta kada je reč o oblikovanju kose . Nova Taft ULTIMATE linija najvišeg stepena sadrži lak i penu za kosu koji, zahvaljujući dodatnim polimerima, pružaju efekat učvršćivanja tokom 48 sati. Ranije su proizvodi za snažno učvršćivanje kose ostavljali beli trag bez sjaja, ali sada polimeri oblažu vlas, formirajući glatki sloj koji snažno učvršćuje kosu koja blista .
Novi Taft ULTIMATE lak i pena za kosu pružaju snažno učvršćivanje čineći sa kosa zablista poput kristala:
Taft ULTIMATE lak za kosu – za 100 % učvršćivanja i efekat raskošnog kristalnog sjaja tokom 48 sati;
Taft ULTIMATE pena za kosu – najsnažnija Taft pena ikad, za upotrebu na vlažnoj kosi – za stvarno postojane frizure;
Preporučena maloprodajna cena za oba proizvoda je 379 dinara. Nova Taft linija može se naći u prodaji od marta 2015. godine.

Povezana vest:  Preminuo modni kreator Otavio Misoni