Otvaranje renoviranog Tempa na AdiOTVOREN RENOVIRANI TEMPO NA ADI

Svečanim otvaranjem renoviranog Tempa na Adi, kompanija Delhaize Serbia (Delez Srbija) predstavila je novi koncept za Tempo format i logo, čime je na srpsko tržište uvela potpuno novi koncept hipermarketa. Kupci će na 8.000 kvadratnih metara imati na raspolagaju više od 25 000 artikala, restoran i besplatan parking, a sve sa ciljem jedinstvenog doživljaja kupovine.

Zorana Arunovic i veslaci Radoje Djeric i Milos Vasic na otvaranju renoviranog Tempa na AdiSvečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj partnera i potrošača, a podršku u predstavljanju novog koncepta pružili su i Žarko Paspalj, potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Zorana Arunović, reprezentativka u streljaštvu, Miloš Vasić i Radoje Đerić, veslači. Uvertiru za otvaranje vrata kupcima napravile su male balerine, a uz taktove benda Sent Luis, prvi kupci su mogli da osete drugačiji doživljaj kupovine.
U renoviranom objektu raspored namirnica vodi potrošače ka svim važnim grupama proizvoda. Na raspolaganju imaju dodatno proširen širok izbor svežih proizvoda pre svega na kategorijama pijace, mesare i pekare, kao i posebne delove sa sezonskom ponudom, odeljenje bebi sveta, sa kvalitetnom i raznovrsnom ponudom dečje hrane, kozmetike i opreme, kao i segment lične higijene.
„U svim novinama koje uvodimo jednu od najznačajnijih uloga imaju kupci. Želeli smo da se u Tempu osećaju kao pobednici, kupujući kvalitetne proizvode po povoljnim cenama. Sa novim konceptom za Tempo, podigli smo lestvicu i pomerili granice na srpskom tržištu.“, kaže Predrag Jazić, direktor Tempo formata, Delez Srbija.
Tokom vikenda kupci će u Tempu na Adi imati popust od 10 odsto, a očekuju se i odlična akcijska sniženja. Poznati šminkeri, nutricionisti i somelijeri davaće savete kupcima i predstaviti novine u asortimanu Tempa, a mađioničari će biti zaduženi za zabavu najmlađih.
Tempo na Adi radi od 00 do 24 sata, i u njemu je zaposleno 219 ljudi. Iz kompanije Delez Srbija, najavljuju da je sledeći na redu za renoviranje u skladu sa novim konceptom Tempo na Vilinim vodama.

Povezana vest:  Bandži-džamping sa najvišeg tornja u Austriji