posalji SMS na 3088

Dečji maraton u znaku pomoći pozorištu SMS 3088 ZA NASTAVAK OBNOVE„BOŠKA BUHE“

Glumci pozorišta „Boško Buha“ pridružiće se deci u subotu na 22. SMOKI SMOKIĆ Dečijem maratonu u ZOO vrtu u Beogradu. Prva trka počinje u 10:50 sati. Buhini glumci, koji će SVIM SRCEM navijati za svoju publiku, na ovaj način simbolično pozivaju na učešće u SMS akciji za nastavak obnove pozorišta. Hemofarm Fondacija, koja je i pokrenula akciju, poziva sve da dodju na maraton i da slanjem SMS-a na broj 3088 pomognu obnovu „Boška Buhe“. Poruka je i mali doprinos daljem radu dečijeg pozorišta na vaspitavanju i učenju pravih vrednosti koje „Boško Buha“ neguje decenijama. Cena poruke je 100 dinara za sve tri mreže, a sav novac ide za nabavku opreme i nastavak radova u pozorištu.
„Ove godine na Dečjem maratonu kroz humanitarnu akciju za pomoć pozorištu vodimo se onom izrekom koju sva deca u školi znaju – U zdravom telu zdrav duh. U subotu ne samo da trčimo već se bavimo i mentalnim zdravljem – prikupljamo novac za obnovu „Boška Buhe“ mesto za dečija maštanja i bajke“, rekla je Sanda Savić, direktorka korporativnih poslova i komunikacija Hemofarma.
SMS 3088 je treća u nizu akcija Hemofarm Fondacije pomoći pozorištu „Boško Buha“ u proteklih šest meseci. Posle inicijalne donacije od 30 hiljada evra, Hemofarm Fondacija je sredinom februara organizovala humanitarnu aukciju slika iz fundusa Hemofarma. Tada je za obnovu pozorišta „Boško Buha“ prikupljeno još oko 15 hiljada evra.

Povezana vest:  Extreme Intimo najnovije iznenađenje - KUPITE DVA I TREĆI DOBIJATE ZA 1 DINAR