Visual Hey Bartender behind the barPREMIJERA FILMA „HEY BARTENDER“

Coca-Cola Hellenic Srbija sa zadovoljstvom najavljuje srpsku premijeru čuvenog filma „Hey Bartender“ koji otkriva sve tajne velikih majstora koktela najelitnijih njujorških barova i noćnih klubova.
Kroz uzbudljivu priču grupe barmena koji su dosegli svetsku slavu kombinujući ukuse i postavljajući nove standarde miksologije, te Njujork ponovo vratili na mesto prestonice noćnog života sa prepoznatljivim kosmopolitskim duhom, reditelj Daglas Tirol otkriva kako nastaje magija iza šanka.
Među barmenima čiji je život prikazao Daglas Tirol nas bliže upoznaje i sa Beograđaninom Dušanom Zarićem, jednim od najcenjenijih barmena i miksologa na svetu.
Film „Hey Bartender“ će premijerno biti prikazan u okviru regionalne konferencije Coca-Cola Hellenic Premium Spirits lidera pod nazivom Premium Spirits Capability Development Program 2015. Konferencija će ugostiti učesnike iz 13 zemalja i posvećena je najnovijim trendovima u kategoriji premijum pića, promociji odgovornog oglašavanja i odgovornog ponašanja, potrošačima kao i HORECA sektoru.

Povezana vest:  Dvadeset miliona dinara vredan reklamni prostor za 50 malih biznisa iz Srbije