Eucerin DP kopak fotkaEucerin® preporučuje i poklanja – Eucerin®DermoPURIFYER kopak, za čistu i hidriranu kožu u dva koraka

Eucerin®DermoPURIFYER linija – dokazani borac protiv nečistoća, nedostatka vlažnosti kože i nastanka akni – sigurno je već postala neizostavni deo vaše svakodnevne nege, jer sadrži sve preparate neophodne za kompletnu negu, od dubinskog čišćenja do savršene hidratacije.
Kao najvažniji deo dnevne rutine, u ovoj liniji izdvajaju se dva preparata zahvaljujući kojima vaša koža u dva poteza postaje čista, hidrirana i zaštićena: Eucerin®DermoPURIFYER Gel za čišćenje lica i Eucerin®DermoPURIFYER hidratantna krema. Upravo ova dva preparata sada možete pronaći u partner apotekama u jedinstvenom pakovanju po ceni jednog!

Aktivni sastojci za garantovane rezultate

Eucerin®DermoPURIFYER linija savršeni je partner savremenog čoveka jer obezbeđuje dubinsko čišćenje i hidriranje kože lica i ima dokazanu visoku efikasnost u borbi protiv ključnih uzroka nastanka akni, a ovaj problem kože, tačnije oboljenje (Acne vulgaris), jedno je od najrasprostranjenijih kožnih oboljenje u urbanim sredinama. Šta više, iako se pojava akni najčešće vezuje za period puberteta, kada je u određenoj meri ovim problemom pogođeno od 80 do 90 odsto mladih, sve veći broj odraslih, naročito žena, suočava se s aknama kasnije tokom života.
Eucerin® DermoPURIFYER linija sadrži kombinaciju aktivnih sastojaka koji deluju na četiri ključna faktora nastanka akni: hiperkeratozu (poremećeno oslobađanje od površinskih kožnih ćelija), seboreju (pojačano stvaranje sebuma), mikrobiološku kolonizaciju (pojačana proliferacija bakterija) i zapaljenje kože.
Veoma dobra podnošljivost i efikasnost Eucerin®DermoPURIFYER preparata u borbi protiv nečistoća i akni, dokazani su kliničkim i dermatološkim studijama.

Povezana vest:  Razgovor na temu: Zašto nećemo kliše? 27. juna od 19 do 21:00 u restoranu Balkon

Nežno, ali efikasno uklanjanje nečistoća

Eucerin® DermoPURIFYER gel za čišćenje je preparat za svakodnevnu upotrebu, bez sapuna i mirisa. Sadrži blage amfotenzide koji eliminišu prekomerni sebum, a antibakterijskim svojstvima štiti kožu od bakterija i zaustavlja njihovo razmnožavanje. Oslobađa I čisti pore.
Placebo kontrolisana studija sprovedena kod 90 pacijenata oba pola, starosti 16 do 46 godina u periodu od tri meseca potvrdila je efikasnost Eucerin DermoPURIFYER gela za čišćenje i dokazala značajno smanjenje bubuljica i oštećenja (lezija) koje nisu bile praćene upalom.
Upotreba: Navlažite lice, nanesite najpre na ruke, a onda utrljajte u kožu lica i isperite toplom vodom. Pakovanje: 200 ml

Povezana vest:  LINDEX I KUPCI UDRUŽENI U BORBI PROTIV RAKA DOJKE

Četiri nedelje do meke i glatke kože

Eucerin®DermoPURIFYER hidratantna krema, za masnu kožu sklonu aknama, dubinski hidrira, daje koži mat izgled i vidljivo poboljšava opšti izgled kože nakon četiri nedelje redovne upotrebe. Ova krema oslobađa pore, ne sadrži uljane komponente i pafeme. Pored toga, idealna je za smanjivanje zapaljenskih procesa, ublažavaje crvenila i smanjenje sebuma na koži, a daje tenu mat izgled. Njena jedinstvena kombinacija antiinflamatornog likokalkona A, antibakterijskog dekandiola i L-karnitina za regulaciju sebuma, efikasno deluje na problematičnu kožu, tako da su pore čiste i koža matirana, zbog čega predstavlja idealnu dnevnu negu i podlogu za šminku.
Upotreba: Nanesite svako jutro na dobro očišćeno lice (i druge pogođene regije) nežno umasirajte u kožu izbegavajući kontakt sa očima. Pakovanje: 50 ml

Povezana vest:  Kojoj kategoriji ljubitelja alkohola pripadate?

Eucerin®DermoPURIFYER linija za masnu kožu sklonu aknama savršeno odgovara i muškarcima. Preparati iz ove linije prodiru duboko u kožu, ne sadrže uljane komponente, a koža ih brzo upija, što pogoduje muškoj koži, koja je u proseku 20% deblja od ženske, i potrebama muškaraca da preparati za negu nakon upotrebe ne ostavljaju vidljive, masne tragove.

*Jedinstveno pakovanjeEucerin®DermoPURIFYER Gel za čišćenje i Eucerin®DermoPURIFYER hidratantna krema, okvirna preporučena cena: 1760 dinara.