Srdjan Tomasevic i Mirjana Rosic

SBB kupio Eunet, korisnicima još bolje usluge

Kompanije SBB i Eunet saopštile su danas da je zavrsena akvizicija kojom je Eunet postao deo United grupe u kojoj se nalazi i kablovski operator SBB, što će korisnicima obezbediti još bolje usluge.
Eunet će još neko vreme poslovati kao samostalno pravno lice, a zahvaljujuci integraciji, korisnicima će biti ponuđena još bolja usluga i objedinjena ponuda informaciono-komunikacionih resenja SBB-a i Euneta, objavljeno je na konferenciji ove dve kompanije.
-Uz SBB-ov vrhunski Internet i data centar i Eunetovu odličnu platformu za hosting i cloud, imamo veoma relevantnu ponudu na tržištu. Koaksijalna i optička mreža sa uslugama interneta, povoljne fiksne telefonije, hostinga i clouda i brige o korisnicima čini nas odličnim biznis partnerom savremenog poslovanja – rekao je direktor SBB Solutions-a, regionalne platforme za pruzanje visokokvalitetnih resenja poslovnim korisnicima Srđan Tomašević.
Generalna direktorka kompanije EUnet Mirjana Rosić rekla je da je ta kompanija zadovoljna akvizicijom da će uz SBB moći da ponudi još šire usluge.
-Misija nam je da omogućimo da nove hosting tehnologije, kao sto je cloud, postanu lako dostupne svima, uz kvalitetnu podršku i po pristupačnim cenama – navela je Rosić.
Integracijom poslovanja i usluga dve kompanije novim korisnicima će od sada biti ponuđeni unapređeni SBB-ovi Biz Smart paketi sa Eunetovim hostingom, što predstavlja pravo rešenje za sve preduzetnike.
Takođe, postojećim Biz Smart korisnicima se nudi širok spektar mogućnosti unapređenja cloud i hosting servisa, navedeno je u saopštenju te dve kompanije.

Povezana vest:  Noć kupovine u Delta Cityju