HLADNO PIVO EMISIJA IMPULSBEND HLADNO PIVO OTKRIVA KAKO JE EU PROMENILA ŽIVOT ROCK MUZIČARA?

„Ćelavost, strpljivost, zabava, putovanja, tonske probe i malo spavanja“ – to su reči kojima bi Mile Kekin i Zoran Subošić Zoki iz kultnog punk rock grupe Hladno pivo opisali svoj bend i 27 godina dugu karijeru.
Najpopularnije pivopije među rokerima su se sastale sa ekipom emisije Impuls u Zagrebu i tom prilikom su porazgovarali o novom albumu „Dani zatvorenih vrata“ koji su pre samo par dana izdali za sopstvenu izdavačku kuću Gajba Records. Sa ovog izdanja se već izdojilo nekoliko hitova, među kojima su „Messi“, „Na ovim prostorima“ i „Vjeruj u mene“, a ekskluzivno za gledaoce Impulsa su izveli i deo specijalne pesme „Mama“. Na njima svojstven način, Mile i Zoki su objasnili da li postoji ljubav u postranzicijskim zemljama, šta bi radili da se ne bave muzikom, koje su najlepše i najneprijatnije situacije imali u toku skoro 30 godina duge karijere, pričali su o porodičnom životu, a Mile je otkrio da li će se kultni „Gladijajator“ vratiti na male ekrane?
Pored Intervjua sa Hladnim pivom, u sredu od 21:30 na MTV kanalu ćete još čuti i koje su najnovije vesti iz sveta filma, šoubiza i muzike, a saznaćete ko se ove nedelje nalazi na vrhu jedine regionalne muzičke liste Domaćica.
EMISIJA IMPULS NA MTV KANALU
Premijera: sredom u 21:30
Repriza četvrtak u 23:30, petak 18:30, subota u 12:10 i nedelja 17:30

Povezana vest:  Sanja Marković & Brazilian Jazz Collective u Dvorani “Apolo” Doma omladine Pančevo