vesnaTOTALNI OBRT SITUACIJE: VESNA DE VINČA PRETILA PIŠTOLJEM VLASNICIMA SPLAVA

Pre nekoliko dana vlasnica agencije „Miss Yu“ Vesna Jugović objavila je kako su nepoznati počinioci na njen splav navodno bacili molotovljeve koktele u nameri da je ubiju. Vesna je alarmirala medije, i u prvi mah tvrdila kako su na splavu tom prilikom povređeni njeni prijatelji, što je hitna pomoć momentalno demantovala. Vesnu su demantovali i vatrogasci koji su, istina, bili na licu mesta, ali razloga za intervenciju nisu imali.
Vesna je zbog medijske hajke koju je proteklih dana vodila, pozvana i u jutarnji program televizije Pink, ali je bila neprijatno iznenađena kada je u studiju videla i suvlasnika splava „Shake’N’Shake“, što su imali prilike da vide i gledaoci pored malih ekrana.
Gost jutarnjeg programa koji je zastupao splav „Shake’N’Shake“ izneo je tom prilikom i detalje nepoznate javnosti, između ostalog i podatak da je upravo Vesna Jugović ispred splava pretila njemu i nekolicini radnika pištoljem, zbog čega su protiv nje podneli krivičnu prijavu. Vlasnica agencije „Miss Yu“ zanemela je zbog iznošenja ovih podataka, kao i zbog objave informacija prema kojima je „među gostima splava „Shake’N’Shake“ upravo Vesnina klijentela koja sa lepoticama, u sitne noćne sate sa broda čija je vlasnica, dolazi na piće u ugostiteljski objekat koji joj je mesecima unazad trn u oku“.
Gledaoci su tokom nekoliko minuta mogli da čuju i ko je proteklih meseci boravio na splavu na kojem navodno Vesna Jugović živi, ali i da vide rešenja gradskih vlasti o uklanjanju splava-broda u njenom vlasništvu, koja je, kako je izjavila, uspela da stavi „van snage“.
Protiv Vesne Jugović vlasnici splava „Shake’N’Shake“ podnose i krivičnu prijavu zbog iznošenja niza optužbi tokom nekoliko prethodnih dana.

Povezana vest:  Veće posvećeno italijanskoj kraljici Eleni od Montenegra (kraljica Jelena Savojska)

Pogledajte snimak Jutarnjeg programa televizije Pink OVDE!

Izvor: PRessSerbia.com