NIVEA Sun 2015 Visual 4Pouzdana zaštita od sunca i preplanuli ten uz NIVEA Sun Protect & Bronze ulje u spreju

NIVEA Sun Protect  Bronze ulje u spreju SPF 30Pojam idealne lepote u mnogome zavisi od dela sveta iz kog ta osoba potiče. Ali u većini zemalja, prirodno preplanula koža pokazatelj je ugodnog života, kao i samopouzdanja. Jednom rečju u pitanju su osobe koje neguju pozitivan i zdrav način života. NIVEA Sun Protect & Bronze ulje u spreju omogućava divan, preplanuli ten, a da pri tom ne ugrozite zdravlje. Poboljšava prirodni zaštitni mehanizam kože tako što aktivira pojedinačne procese prirodnog tamnjenja tena – bez sastojaka za samopotamnjivanje. Ovo ulje omogućava zaštitu od sunca ali istovremeno i divnu dugotrajnu boju tena.
Zato ne morate da pravite kompromise – zahvaljujući NIVEA Sun Protect & Bronze ulju u spreju, možete imati efikasnu zaštitu od sunca, a u isto vreme i divan preplanuli ten.

Povezana vest:  Bitef tim u misiji Za čistije sutra

NIVEA Sun Protect & Bronze ulje u spreju

Prozirno, vodootporno ulje štiti kožu odmah nakon nanošenja, zahvaljujući veoma efikasnom UVA/UVB sistemu filtera. Jedinstveni ekstrakt pro-melanina stimuliše prirodne procese tamnjenja. Njegova svilenkasto uljana formulacija štiti i hidrira kožu – za divnu i dugotrajnu boju tena.

200 ml SPF 20, okvirna cena: 1.099 din
200 ml SPF 30, okvirna cena: 1.222 din

Povezana vest:  Iskra želje: Gucci Guilty Diamond ograničeno izdanje