DC-Shopping-Night-baner-za-sajtKoncert Flamingosa u Delta Cityju u okviru prolećnog „Shopping Nighta“

„Ludi letnji ples“, „Obala“, „Lumperaj“, „Ljubav“… samo su neki od hitova koje će posetioci Delta Cityja imati prilike da čuju u petak, 8. maja, od 20 do 21 sat, na koncertu popularnog benda Flamingosi koji će nastupiti zajedno nakon godinu dana pauze, u atrijumu šoping-mola, u okviru prolećnog „Shopping Nighta“.

Povezana vest:  Poznate ličnosti ponovo pokazale humanost u klubu Mr. Stefan Braun

Noć za ljubitelje šopinga…

Pored odlične muzike, posetioci Delta City-ja imaće priliku da uživaju do ponoći u prolećnoj šoping groznici, ali i odličnim popustima do čak 50%, na aktuelne kolekcije brendova iz Delta City-ja.
Duo Flamingosi, Ognjen Amidžić i Marinko Madžgalj, nastupaju zajedno posle godinu dana pauze, a ovo je ujedno i njihov prvi koncert nakon objavljivanja albuma „Seti Se Našeg Zaveta

[B Strana]“.
„Skoro godinu dana nismo nastupali, tako da se jako radujemo druženju sa publikom. Sviraćemo sve pesme koje ljudi vole i obećavamo dobru zabavu.“ – poručuju Flamingosi u susret „Shopping Night-u“ u Delta Cityju.
Tokom cele večeri publika će uživati u muzici sa Naxi digital radio stanica, koju će DJ-evi predstaviti na dva stagea. Poznati beogradski DJ Tom Colins nastupiće na „Naxi Dance Stage-u“, dok će za „Naxi House Stage“ biti zadužen DJ Ćure.

Povezana vest:  NOVA REEBOK KAMPANJA IZAZIVA SVET I PORUČUJE "BUDI BOLJA VERZIJA SEBE"