Trka_na_stiklama_2012

Cosmopolitan „Trka na štikalama” održana u naselju Belville
 
U naselju Belville, održana je šesta po redu „Trka na štiklama”. Takmičarke su se nadmetale u dve kategorije, najbrža dama na štiklama i štafeta, nova disciplina u kojoj su priliku da pokažu svoju spretnost imali timovi sastavljeni od po dve drugarice, a nagrada je bila pripremljena i za najbolje stilizovanu devojku.
Pobednica takmičenja u najatraktivnoj trci osvojila je 1.000 evra za šoping snova, kao i pobednički tim u disciplini štafeta, dok je devojka koja je po mišljenju stručnog žirija imala najbolji stajling osvojila takođe vaučer za kupovinu, u iznosu od 500 evra. Voditelj programa bio je TV voditelj Nebojša Radović, koji je doprineo da čitav događaj protekne u odličnoj atmosferi. Poseban značaj „Trci na štiklama” dali su Road Runners sa portala www.trcanje.rs, profesionalni  ulični trkači, koji su učesnicama trke davali korisne savete o trčanju. Odluku o najbolje stilizovanoj devojci doneo je žiri koji su činili Snežana Dakić Mikić, Nenad Radujević, Bata Spasojević, urednica magazina Cosmopolitan Jelena Jovanović i Cosmo modni urednik Vladimir Savić.
Pobednice_trke_i__clanovi_zirija_za_najbolji_stajling 
“Izuzetno mi je drago da se ovoliko mladih devojaka odazvalo pozivu za takmičenje, koje su pokazale da dame mogu mnogo toga, a pre svega da budu i ženstvene i brze, što savremeni tempo života od nas i očekuje. Kao domaćini ovakve manifestacije želimo svim damama da pošaljemo poruku da brinuti o sebi može biti zabavno, ali i jednostavno, posebno ako živite u naselju koje pored mnogobrojnih zanimljivih sadržaja ima i trim stazu. Zahvaljujući svojoj dobroj poziciji u centru Novog Beograda, blizini reke i mnogobrojnim dodatnim sadržajima Belville pruža mnogo mogućnosti onima koji žele da svoje slobodno vreme provedu aktivno u bavljenju sportom i boravku na svežem vazduhu”, istakla je Vidra Vučević, izvršna direktorka marketinga Delta Real Estate Grupe.
Prema propozicijama takmičenja, pravo da u trci uzmu učešće imale su sve punoletne devojke, koje se profesionalno ne bave atletikom, dok je za obuću propisano pravilo da štikle budu minimum 8 cm visine i maksimum 2 cm debljine. Dužina staze za Trku na štiklama bila je 60, a za štafetu 120 metara.
„Učesnicama šeste Cosmopolitan trke na štiklama čestitam na hrabrosti, a pobednicama na spretnosti i izuzetnom umeću koje su danas pokazale. Svim Cosmo devojkama savetujem da pripreme za sledeću trku upotpune savetima koje mogu naći na stranicama svog omiljenog magazina, Cosmopolitana“, izjavila je Jelena Jovanović urednica magazina Cosmopolitan.

 

Povezana vest:  ODMOR ZA NAŠE HEROJE: Nominujte svoje junake pandemije koronavirusa