Pocetak sadnje cveca na Adi HujiPARK NA ADI HUJI DOBIO NOVIH 1000 SADNICA CVEĆA

Supernatural park na Adi Huji oplemenjen je sa još 1000 sadnica „cveća života“ u Telenor bašti zahvaljujući zaposlenima u Telenoru, predstavnicima grada Beograda, kao i brojnim poznatim ličnostima. Dodatnih 1000 sadnica zasađeno je u ukupno tri Telenor bašte i raspoređeno oko Lavirint parka u obliku koncentričnih krugova u prečniku od po 10 metara.
„Telenor bašta koju smo danas, zajedno sa našim partnerima zasadili je četvrti park koji su Telenor i njegovi zaposleni podarili Beogradu,“ izjavio je Erlan Neten, Izvršni direktor finansija, i dodao, „Nakon parka kod Kule Nebojša na Kalemegdanu, i prvog lavirint parka u Srbiji, nastavljamo revitalizaciju Ade Huje, ovog puta sađenjem cveća. Ovaj kraj grada smo postavili na zelenu mapu Beograda, u nadi da ćemo inspirisati ostale da vode računa o okolini i da doprinesu prirodnom okruženju.“
Postavljanje Telenor bašte predstavlja nastavak višegodišnje saradnje pokreta Supernatural i Telenora.
„U prethodnom periodu sa Telenorom smo zasadili parkove kod Kule Nebojša na Kalemegdanu, prvi lavirint u Supernatural parku na Adi Huji. Drago nam je da postoje kompanije čiji zaposleni razumeju važnost projekata iz oblasti zaštite životne sredine i koji su voljni da lično daju svoj doprinos“, kaže Srđan Stanković, osnivač Supernatural pokreta.
Nakon sadnje bile su organizovane radionice na temu potrage za blagom, medologija i mjuziklaža.

Povezana vest:  VELIKI IZBOR ZIMNICE U IDEA PRODAVNICAMA