nuxe kolazPripremite se za čarobno leto u neponovljivu formula Huile Prodigieuse u novoj, letnjoj bočici
 
Duh leta je stigao na krilima najnovijih letnjih proizvoda NUXE Čarobne (franc. Prodigieuse) nege. Savršen accessoir za letovanje puno očaravajuće senzualnosti…
Huile Prodigieuse® limitirano letnje izdanje, jedinstvena formula za lepotu lica, tela i kose.
 
Dašak francuskog glamura u ekskluzivnoj bočici
 
Ušuškana u viseću mrežu za ležanje i okupana toplinom sunčevih zraka, iza svojih retro sunčanih naočara, naša prekrasna muza uživa u dragocenim trenucima opuštanja… Čak i na plaži, ona čuva svoju veličanstvenu eleganciju. U maloj haljini na tufnice, ona je oličenje šika francuske rivijere. Limitirano izdanje koje ovog leta inspiriše snove Čarobnih žena širom celog sveta.
 
Legendarni miris
 
Neponovljiv miris Čarobnog suvog ulja je baš poput omiljene letnje pesme – znamo je napamet, ali uvek nas iznova oraspoloži.
Početne mirisne note cvetova narandže i bergamota sledi mirisni refren ruže, gardenije i magnolije, završavajući sa senzualnim duetom vanile i kokosovog mleka.
 
Jedinstvena formula za potpun tretman lepote lica, tela i kose
 
S prepoznatljivom nemasnom i senzualnom teksturom, Čarobno suvo ulje predstavlja jedinstven koktel 6 dragocenih biljnih ulja: makadamija, lešnik, borač, slatki badem, kamelija i kantarion.
S čak 97.8% prirodnih sastojaka te obogaćeno vitaminom E, ne sadrži silikone ni mineralna ulja. U samo jednom koraku, ulje hrani, obnavlja I omekšava te vraća lepotu koži lica, tela i kosi.
Za blistav sjaj lica nanesite nekoliko kapi ulja pre svoje uobičajene Kreme ili proizvoda za zaštitu od sunca. Zagrejte ga među dlanovima i lagano umasirajte kružnim pokretima po celom telu za nežnu senzaciju mekoće, kao i naglašavanje preplanulosti.
Čarobno suvo ulje omiljeno je ulje među Francuskinjama, broj 1 suvo ulje u Francuskoj kao i broj 1 proizvod za negu tela u francuskim apotekama.
 
Saveti za negu kose sa Huile Prodigieuse:
-Za sjaj kose i obnavljanje ispucalih vrhova: Vrhovima prstiju nanesite nekoliko kapi Čarobnog suvog ulja na kosu, s posebnom pažnjom prema suvim i ispucalim vrhovima. Za sjajniju i zdraviju kosu.
-Za neposlušnu i umršenu kosu: Zagladite i raspetljajte neposlušnu kosu manjom količinom Čarobnog suvog ulja koju pre rasčešljavanja nanesite ravnomerno na četku, najbolje onu od prirodne dlake.
– Za dubinsko hranjenje suve kose: Priuštite hranjivi tretman suvoj i oštećenoj kosi. Obilno nanesite Čarobno suvo ulje po celoj kosi, lagano umasirajte u vlasište te umotajte glavu u topli peškir kako bi svi aktivni sastojci što bolje dospeli u samo srce vlasi. Ostavite barem 20 minuta, a zatim isperite šamponom.
 
Huile Prodigieuse® Or Čarobno suvo ulje sa zlatnim sjajem za još jači doživljaj leta…
 
Pretvorite letnje večeri u nezaboravna iskustva i zasenite sve oko sebe. Neponovljiva formula najpoznatijeg suvog ulja na svetu obogaćena je bisernim česticama zlatnog odsjaja. Ova jednstvena i neodoljiva nega sa čak 6 dragocenih biljnih ulja (makadamija, lešnik, borač, slatki badem, kamelija i kantarion) i vitaminom E sadrži svetlucave čestice koje u samo jednom koraku čine da kosa, telo i lice bljesnu i zasijaju neodoljivom privlačnošću.
Reflektujuće biserne čestice zlatnog sjaja Huile Prodigieuse® OR Čarobnog suvog ulja naglašavaju preplanuli ten tonom tamnije boje, dok dragoceni odsjaj na nogama deluje poput „svilenih čarapa“.
Ovaj pravi sunčani miris zvezde zlatnog sjaja pun je ženstvenosti i slatkoće, neodoljiv je podsetnik na leto i tačka na i savršene letnje nege..
 
Prodigieux Parfem, neodoljiva privlačnost kultnog mirisa…
 
Kreiran od strane Serge Majoulliera, priznatog parfumera, Prodigieux® Parfem inspiriše snovima o putovanjima, s notama leta i sunca na horizontu… Oblak njegovog mirisa očarava sva čula, lebdeći na citrusnim notama cvetova narandže i mandarine, ushićenim cvetnim srcima ruže, gardenije i magnolije te na kraju uhvaćenog u notama prožetima vanilom i kokosovim mlekom. Prodigieux® Parfemje pravi miris leta s prepoznatljivim potpisom, poput dodira sunca na koži…a u našu zemlju stiže na jesen da nam produži uživanje u letu!
 
NUXE proizvodi su dostupni u odabranim apotekama.
Povezana vest:  Bečki dečaci dobili kuglu