rozga garnierJelena Rozga je novo zaštitno lice Garnier Color Naturals boje za kosu

Svetla kosa i plave vlasi zahtevaju posebnu negu, a leto je vreme kad svi nekako poželimo da nam sunce poljubi kosu: s time Jelena Rozga nema problema jer je postala zaštitno lice boja za kosu Garnier Color Naturals, za čak devet zemalja u regionu.
Njen talenat, lepota i harizma inspiracija su ženama u celom regionu, a upravo Garnier je taj koji godinama inspiriše žene u pronalasku željene boje za kosu.
Omiljena među svim generacijama, prepoznatljive plave kose i zaraznog osmeha, Jelena se idealno uklopila u viziju branda Garnier koji i sama koristi već dugi niz godina.
Garnier Color Naturals je trajna boja za kosu obogaćena sa 3 hranjiva ulja: maslina, avokado i karite. Njena kremasta formula prodire duboko u vlas kose i ispunjava je bogatom bojom. Rezultat je svilenkasta i sjajna kosa, a boja je postojana i intenzivna.
Vrhunski tim Garnier stručnjaka osmislio je Jelenin besprekoran izgled koji će cijela regija uskoro vidjeti na malim ekranima i ostalim materijalima.
„-Biti deo Garnier porodice za mene je velika čast na koju sam posebno ponosna. Zasigurno je ovo jedna od uloga koju ću pamtiti čitav živo t- izjavila je Jelena pred regionalnu premijeru kampanje I otkrila da je njena omiljen nijansa Color Naturals 111.

Povezana vest:  Otvoren konkurs za studente „Čuvamo talente u punoj snazi“

Fotografije: Standa Merhout
Kosa: David Delicourt
Šminka: Frédérique VAN ESPEN