straus basketSPORTSKIM TURNIROM OBELEŽEN DAN DRUŠTVENE ODGOVORNOSTI KOMPANIJE STRAUSS ADRIATIC

Košarkaškim turnirom u kojem je učestvovalo 12 timova sastavljenih od zaposlenih u kompanijama u Srbiji obeležen je dan društvene odgovornosti kompanije Strauss Adriatic (Doncafé), jednog od vodećih proizvođača kafe na našem tržištu. Prikupljena novčana sredstva će biti donirana Udruženju za borbu protiv dijabetesa grada Beograda „Plavi krug“. Na turniru je trijumfovao tim kompanije Mercator, na drugom mestu se našao tim Atlantic Grupe a na trećem se plasirao tim Milšpeda.
U skladu sa svojom strategijom društveno odgovornog poslovanja Strauss Adriatic je podržao fizičku aktivnost i sportski duh u cilju podrške osobama sa dijabetesom, unapređenja njihovog statusa u društvu i kvaliteta života a u tome su im se pridružili zaposleni u kompanijama organizovani u timove. Pored domaćina, sportski turnir su svojim učešćem podržale i kompanije Atlantic Group, Dunav Export Import, Jub boje, Mercator S, Milšped, kao i marketinške agencije Direct Media, Executive Group i Kreativa Unlimited. Sportski turnir se održao u „Sportskom selu“ u Deligradskoj ulici uz podršku teniskog kluba „Victoria“.
Strauss Adriatic je druga po veličini kompanija na maloprodajnom tržištu kafe u Srbiji (Doncafé i C kafa) i vodeći lokalni brend kafe na HoReCa tržištu. Nudi širok asortiman proizvoda, uključujući prženu i mlevenu kafu, espresso, mikseve i kafu od celog zrna za uživanje kod kuće, na poslu, u kafićima, restoranima i hotelima.

Povezana vest:  Glumci u akciji za pomoć Haitiju