Rediteljka ostvarila dobitak od 72.700 dinara na humanitarnom tiketu, iz Fondacije podsećaju da svi mogu pomoći obolelim mališanima slanjem SMS poruka na 5757

Organizacijama koje prikupljaju sredstva za lečenje dece potrebna je kontinuirana podrška. Fondacija “Podrži život” trenutno ima 13 pokrenutih humanitarnih akcija za mališane obolele od cerebralne paralize, a svaka donacija ubrzava proces odlaska na lečenje.

Povezana vest:  "POKRENI SE ZA NAUKU" – Stipendije od 600.000 dinara za naučna istraživanja u oblasti medicine, farmacije, biologije i hemije

Rediteljka Ana Marija Rosi uspešno je tipovala u Mozzartovom “Humanitarnom tiketu u podne” i dobitak od 72.700 dinara usmerila je upravo ovoj Fondaciji.

– Veoma je važno da mislimo na one kojima je pomoć najpotrebnija, pa čak i sada kada se suočavamo sa pandemijom i ekonomskom krizom. U ime dece za koju smo pokrenuli humanitarne akcije i svih zaposlenih u fondaciji “Podrži život”, želimo da se zahvalimo rediteljki Ani Mariji Rosi koja je uspešno odigrala humanitarni tiket i na taj način pomogla da naša deca što pre odu na lečenje – istakla je Katarina Danojlić, menadžer projekata u fondaciji “Podrži život”.

Povezana vest:  Švajcarci nastavljaju investicije na srpskom IT tržištu i tokom 2020. godine

Koz akciju Humanitarni tiket u podne, poznate ličnosti često usmeravaju dobitke upravo za lečenje dece.

– Apelujemo i na druge da slede njihov primer i postanu donatori, a sve građane podsećam da mogu pomoći obolelim mališanima slanjem SMS poruka na 5757 – zaključila je Katarina Danojlić.