Zdravo dete - 1

„Zdravo dete“ i Dr Feelgood u Delta Cityju predstavljaju: Pet vežbi za dobro jutro

Kako bi se najmlađi upoznali sa značajem vežbanja i zdrave ishrane, kao i važnosti negovanja dobrih životnih navika od najranijeg uzrasta, u atrijumu Delta Cityja, u okviru „Naxi oaze“, u četvrtak, 9. jula, u 10:30 sati, biće organizovan „Čas za Zdravo dete“.

U okviru interaktivne radionice, Dr Feelgood će deci predstaviti koliko je važna zdrava ishrana i redovan unos vitamina u toku odrastanja, uz redovno i pravilno vežbanje. Tim povodom, najmlađi će naučiti kojih su to pet vežbi koje mogu i sami svakog jutra da urade kod kuće kako bi bili spremni za sve ono što ih očekuje tokom dana.

Povezana vest:  Najveća konferencija Rotarakt klubova u Evropi: Naša prestonica ugostiće preko 700 mladih ljudi iz evropskih gradova

„Unos vitamina, voća i povrća, uz redovno vežbanje je ključ zdravlja, a smeh je, naravno, nazaobilazan. Hajde zajedno da se smejemo, vežbamo i naučimo mnogo toga novog.“ – poručuje Dr Feelgood i najavljuje da će u okviru akcije „Čas za Zdravo dete“ najmlađi imati priliku da uživo vide i nauče mnogo toga zanimljivog što ih inače očekuje u okviru emisije „Zdravo dete“, koja se emituje svakog dana na TV Mini Ultra.

Povezana vest:  Princeza Katarina povodom Međunarodne nedelje gluvih