Intel Extreme Masters turnir

Prvo emitovanje i prenos e-sports programa na svetu ovog jula u bioskopu Cineplexx

Bioskop Cineplexx UŠĆE Shopping Center će u narednim mesecima biti omiljeno mesto svih gejmera i ljubitelja video igrica! Niz emitovanja i prenosa uživo iz programa e-Sports studija započinje svetskom premijerom dokumentarnog filma o e-sportsu „All work all play“, u utorak, 28. jula, sa početkom u 20 časova. Nakon premijere uslediće svečani e-sports spektakl uživo koji će se prenositi u bioskopskim dvoranama širom sveta.

„All work all Play: The Pursuit of eSports Glory LIVE“ predstavlja dokumentarni film o turniru Intel Extreme Masters, globalnom profesionalnom gejmerskom turniru sa najdužom tradicijom na svetu. Pokrenuo ga je ESL, najveća e-sports kompanija na svetu u oblasti igrica, online i offline takmičenja, a organizuje turnire u Europi, Aziji, Severnoj i Južnoj Americi. E-sports u bioskopu Cineplexx sastojaće se od prenosa raznih gejmerskih događaja, uz prikazivanje posebnih programa namenjenih velikom platnu koji će obožavatelje uvesti duboko u svet igrica.

Povezana vest:  Novi Kapetan Amerika je crnac

Odmah nakon filma uslediće e-sports spektakl uživo koji će uključivati igre sa najboljim igračima, gostovanja slavnih osoba iz sveta igrica, postavljanje pitanja pred publikom u studiju i druge ekskluzivne sadržaje osmišljene za ljubitelje ove vrste zabave. Dokumentarni film producenta Kristin O’Mali i reditelja Patrika Kridona, prikazuje najbolje igrače i poznate osobe iz sveta e-sportsa i pruža novi pogled na ovaj sve popularniji sport. Posebno će biti zanimljivi snimci iza scene priprema za Intel Extreme Masters, najdugovečniji globalni profesionalni gejmerski turnir.

Povezana vest:  “Select” modna revija u Delta Cityju

„Ovaj dokumentarac i ovo partnerstvo znak su da smo daleko dogurali“, izjavio je Ralf Rejčert, direktor ESL-a. „Kad smo počinjali, maštali smo o tome da punimo stadione, no nikad nisam ni slutio da ćemo puniti bioskopske dvorane. Svi iz ESL-a koji rade na Intel Extreme Mastersu zaljubljenici su u e-sports i stojim iza toga da je ovaj dokumentarac i e-sport program uživo u bioskopu potvrda njihovog truda. Vrlo sam uzbuđen zbog budućnosti e-sportsa u bioskopima i garantujem vam da ću biti prvi koji će kupiti ulaznicu.“

Povezana vest:  Stanovnici Australije i zemalja Dalekog istoka ušli u Novu godinu

E-Sports u bioskopima nastavlja se ESL-ovim „One Cologne 2015 Counter strike: Global Offensive“ turnirom koji će se u avgustu emitovati iz Kelna. Dodatna tri ili četiri gejmerska događaja obuhvatiće program o najpoznatijim gejmerima, najboljim timovima u e-sportsu, vodećim svetskim igračima, proslavljenim komentatorima e-sportsa i čuvenim članovima dvorane slavnih.

Karte za premijeru dokumentarnog filma „All work all Play: The Pursuit of eSports Glory LIVE“ su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Više informacija možete naći na www.cineplexx.rs.