Roda skolski pribor

Veliki popusti za penzionere u RODA Megamarketima na školski pribor

Uoči početka nove školske godine Roda je za najstarije potrošače, pored specijalnih akcija i sniženja, pripremila dodatne popuste od 20% na sav školski pribor za najmlađe. Ukoliko želite da obradujete svoje unuke i njihove roditelje kupovinom koja će im omogućiti dodatnu uštedu dođite u Roda Megamarket i nabaviti sve što je potrebno za školarce.
Od 05. do 18. avgusta svaki penzioner koji iskoristi vaučer sa 20% popusta na 3 izabrana artikla, uz plaćeni račun dobiće slip kojim će do 31. avgusta moći da ostvari dodatnih 20% popusta na bilo koji artikl iz školskog asortimana.
Ova akcija omogući će svim penzionerima ne samo uštedu, već i mogućnost da planiraju svoju kupovinu. Na ovaj način, penzionerima će širok i bogat školski asortiman u Roda Megamarketima biti dostupniji i prihvatljiviji nego ikad ranije. Za one koji svakako vode računa o svom kućnom budžetu, ovo će biti idealna prilika da sa manje brige krenu u nabavku kako bi obradovali svoje unuke i spremili ih za školsku godinu koja je pred njima.
Akcija sa penzionerskim popustom na školski asortiman je prirodan nastavak akcije koju je Roda pokrenula pre samo 2 nedelje, a kojom omogućava penzionerima da, u svih 36 Roda Megamarketa širom Srbije, dobiju i iskoriste svoj popust od 20% na 3 proizvoda koja sami odaberu. Ona je samo jedna u nizu aktivnosti koju su Roda Megamarketi pripremili za svoje najstarije sugrađane.
Briga o najstarijima se u Rodi ogleda i kroz dodatnu zabavu i pogodnosti koje penzioneri imaju u Roda prodajnim objektima. Svake srede, u deset Roda Megamarketa širom Srbije, na lekarskom štandu, penzioneri će imati priliku da izmere pritisak i da se posavetuju sa lekarima. Takođe svi oni koji žele da se opuste uz jednu partiju šaha moći će to da urade, jer u devetnaest Roda prodajnih objekata su postavljene nove šahovske table. Specijalne popusti i akcije, poseban doživljaj kupovine samo su neke od prednosti koju RODA Megamarketi pružaju svojim potrošačima. Dođite i uverite se sami!

Povezana vest:  Antiage nega po posebnim uslovima kupovine