idea nis bebe

IDEA POŽELELA DOBRODOŠLICU NOVOROĐENIM BEBAMA U NIŠU U OKVIRU KAMPANJE „MESEC BEBA“

U okviru društveno odgovorne kampanje „Niš u srcu“ i akcije „Mesec beba“ trgovinski lanac IDEA tradicionalno, već četvrtu godinu za redom, deli pakete sa proizvodima K Plus za sve rođene bebe tokom avgusta, a sve u cilju promocije porodičnih vrednosti i podrške roditeljima u Nišu. Za sve mame i tate blizanaca IDEA je pripremila još jedno iznenađenje – dečija kolica za dvojke, kako bi im dodatno ulepšala ove posebne trenutke roditeljstva. Ova incijativa ima za cilj da promoviše roditeljstvo, kao i da ukaže na značaj formiranja porodice.

Povezana vest:  SBB kupio Eunet, korisnicima još bolje usluge

IDEA u Nišu sprovodi niz društveno odgovornih aktivnosti u želji da da podršku i doprinos gradu u kome radi, kao i lokalnoj zajednici u kojoj posluje. U okviru kampanje „Niš u srcu“, pored akcije „Mesec beba“ IDEA poklonja paket svakom školarcu, daje podršku lokalnim proizvođačim kroz dostupnost njihovih proizvoda na policama i učešćem u akciji Niška korpa, organizuje humanitarni novogodišnji koncert, a kroz druge mnogobrojne aktivnosti podržava mlade i talentovane Nišlije koji su svojim nagradama, radom i zalaganjem to i zaslužili.

Povezana vest:  Nova zlatna medalja za Barcaffé espresso

„IDEA ostaje dosledna akciji ‘Mesec beba’ kojom tradicionalno pomaže roditelje novorođenih beba, poklanjajući im K Plus pakete koji se sastoje od svih neophodnih artikala potrebnih za negu beba u prvim nedeljama, rekao je Slobodan Titin, direktor IDEA maloprodajne mreže za regiju jug, i dodao: „Do sada smo podelili 42 K Plus paketa, a uskoro očekujemo da poklonimo j kolica. Mi se iskreno nadamo da ćemo do kraja ovog meseca podeliti mnogo više poklona za bebe i blizanačkih kolica, jer na ovaj način želimo da pokažemo Nišlijama da sa njima delimo radost i sreću koju nosi rođenje bebe, naručito blizanaca.“

Povezana vest:  Više od sto humanih majstora pomaže u lečenju Vanje Malović!

IDEA ovom akcijom daje podršku Nišu i potvrđuje odgovoran odnos prema zajednici u kojoj posluje i Nišlijama, poklanjajući mamama sve neophodne artikle potrebne za negu bebe u nekoliko par nedelja.