roda skola 2015

Samo u Rodi sve za vaše mališane i njihov prvi školski dan

Za sve školarce i početak nove školske godine, RODA Megamarketi pripremili su sjajnu ponudu „Školski svet za odličan 5″, kako bi pružili mogućnost roditeljima da obave ekonomičnu kupovinu neophodnog školskog pribora za svoje mališane. Potrošače, na jednom mestu očekuju najbolje cene i najbogatija ponuda školskog asortimana, ali i sva druga neophodna oprema kao što je garderoba ili tehnika.
U ovom školskom svetu, roditelji mogu pronaći proizvode po posebno niskim cenama, kao što su: sveska za 8,99 dinara, pernica za 499 dinara, pakovanje od 6 komada grafitnih olovki za samo 44,99 dinara, ranac za samo 799 dinara, kao i patike, trenerke, laptopove, stolove i stolice za radnu sobu i još mnogo toga.
Samo u subotu 22. avgusta, ukoliko želite da za samo 999.99 dinara rešite sve probleme spremanja vašeg školarca, kupite opremljen ranac koji sadrži 5 A5 svesaka, drvene bojice 6/1, grafitne olovke 6/1 i praznu pernicu po ceni od samo 999.99 dinara.
Obucite svoje dete od glave do pete po neverovatnim cenama i spremite ga za prvi dan nove školske godine. U vama najbližoj Roda prodavnici, samo u subotu 22. avgusta, na sniženju od 50%, možete naći patike i majice raznih dezena, a kupovinom kabanice za kišu možete upola cene pazariti i dečje gumene čizme. Tog dana vas očekuje i popust od 50% na odabrane proizvode iz asortimana IT tehnike kao što su tastature, miševi, računarske slušalice i mikrofoni, web kamere, PC zvučnici, gamepad, ruteri i adapteri, kuleri… Sve potrošače očekuju i specijalne promocije u odabranim Roda megamarketima, kao i programi lojalnosti kojima mogu da ostvare velike popuste na kupovinu mobilnih telefona i laptop računara i do 35%.
Mališane će sigurno obradovati školski pribor sa motivima omiljenih junaka iz crtanih filmova, kao što su Sunđer Bob, Hello Kitty, Minnie Mouse i Mickey, Disney Frozen, Mia & me, Winx, Spiderman, Cars, Malci, Turtles i ostali, dok će ljubitelji fudbala imati mogućnost da odaberu pribor i opremu sa obeležjima najpoznatijih svetskih fudbalskih klubova.
Da kupovina u RODI predstavlja pravo rasterećenje kućnog budžeta govori i mogućnost odloženog plaćanja na 360 dana čekovima građana i na 12 rata Pika karticom ili platnom Super Karticom.

Povezana vest:  Mjau revija u Delta Cityju