NIVEA Baby Pure  Sensitive intenzivna krema
Osetljivoj koži je potrebna posebna nega
 
Ako bi osetljivu kožu uporedili sa normalnom, primetili bi da je njen prag osetljivosti dosta niži. Naročito kada je pod uticajem spoljnih faktora kao što su promena temperature, UV zračenje, stres ili pojedine vrste hrane, pa čak i pod dejstvom nekih sastojaka koje mogu sadržati kozmetički proizvodi. Osetljiva koža u takvim situacijama najčešće burno reaguje, te se pojavljuju crvenilo, svrab, neprijatan osećaj zatezanja i isušenosti. Razlog može biti i oštećenje kožne barijere: usled takvog stanja, zaštitne funkcije kože su oslabljene i spoljni uticaji lakše dopiru do nje. Ovo može postati problematično i teško premostivo. Zato je veoma važna pravilna nega koja će ojačati zaštitne funkcije kože.
NIVEA je razvila posebne proizvode, izbalansiranih formulacija i laganih tekstura koje blagotvorno deluju na osetljivu kožu i pomažu joj da se odbrani od spoljnih uticaja. Koristeći sastojke poput ekstrakta sladića i kamilice, NIVEA je uspela da izađe u susret svima koji do sad nisu mogli da se izbore sa osetljivom kožom.
 
Nega lica
NIVEA dnevna  i noćna krema za osetljivu kožu
Negujuće formulacije sa antiinflamatornim dejstvom ekstakta sladića, dekspantenolom koji jača prirodnu zaštitnu barijeru kože i uljem semenki grožđa koje ublažava neprijatan osećaj zatezanja i suve kože. Aktivno ublažavaju ključne simptome osetljive kože. Za zdravu, lepu i osveženu kožu. Ne sadrže parfeme, boje i parabene.
 
Nega tela
NIVEA Sensitive losion za negu tela
Blagi losion specijalno je razvijen kako bi zadovoljio potrebe osetljive kože. Njegova pH neutralna formulacija sa ekstraktom kamilice umiruje kožu i pruža joj neophodnu hidrataciju. Ne sadrži boje.
 
NIVEA Creme Sensitive kremasti gel za tuširanje
Negujuća formulacija bez sapuna sa blagim mirisom kamilice, prilagođena je potrebama suve i osetljive kože, sklone iritacijama. Ovaj gel je pogodan za svakodnevnu upotrebu i pruža osećaj mekane i hidrirane kože odmah nakon tuširanja.
 
NIVEA Fresh natural dezodorans
Osvežavajuća formulacija sa ekstraktima sa dna okeana pruža blagu negu i pouzdanu 48h zaštitu od znojenja. Ovaj miris će vas odvesti preko planinskih litica i peščanih dina do plaža iz snova, uz nežni povetarac i šum morske vode. Svakim svojim pokretom otkrićete nove predele i osetiti slobodu. Opustite se i uživajte u svežem vazduhu obala i plaža koje oduzimaju dah.
 
Nega beba
NIVEA Baby Pure & Sensitive losion za pranje i intenzivna krema
Nežne formulacije obogaćene omega-6 lipidima trenutno smiruju, pomažu pri odbrani kože od isušivanja i štite njenu prirodnu zaštitnu barijeru. Ne sadrže parabene, alkohol, boje i konzervanse. Klinički i dermatološki potvrđeno da odgovaraju koži.
 
Nega muškaraca
NIVEA MEN Sensitive Cooling gel za brijanje i balsam za negu posle brijanja
Formulacije idealne za muškarce sa osetljivom kožom koji žele trenutno da umire iritacije. Obogaćeni kamilicom, vitamnom E i morskim travama, pružaju koži prijatan osećaj hlađenja. Ne sadrže alkohol.
Povezana vest:  Pozivamo radoznale - Pitajte Superheroja!