8 milja

Omiljeni romani na TV ekranu

 

Petkom, subotom i nedeljom u septembru od 20:30 očekuju vas filmske adaptacije popularnih knjiga u okviru meseca „Vaši omiljeni romani na TV ekranu“. Ova divna ostvarenja, „Gordost i predrasude“, „Male žene“, „Pokajanje“, „Talentovani gospodin Ripli“ i „Hladna planina“ učiniće vaš vikend sadržajnijim.

Kao i uvek, i ovog septembra možete se osloniti na sjajan filmski program kanala TV1000. Standardno, ponedeljkom u 20:30 pripremite se za premijerne filmove na našem kanalu poput filmova „Rej“, o legendarnom muzičaru Reju Čarlsu, dramu „Elizabet“ sa fascinantnom Kejt Blanšet u glavnoj ulozi, i ostvarenjem „8 milja“ sa rep zvezdom Eminemom.

 

TV1000 “Vaši omiljeni romani na TV ekranu“  petkom, subotom i nedeljom od 20:30h u septembru 

PETAK: 4.09.2015.  Svetlosti iz prošlosti

SUBOTA: 5.09.2015 Mensfild park

NEDELJA:6.09.2015 Hladna planina

 

PETAK: 11.09.2015 – Dobar brak

SUBOTA: 12.09.2015 Sneg pada po kedrovini

NEDELJA: 13.09.2015 Gordost i predrasude

 

PETAK: 18.09.2015 Doba nevinosti

SUBOTA: 19.09. 2015 Drakula Brema Stokera

Povezana vest:  Prenos dodela filmskih nagrada Oskar na RTS-u

NEDELJA: 20.09.2015 Male žene

 

PETAK: 25.09.2015 Talentovani gospodin Ripli

SUBOTA: 26.09.2015  Čitalački klub Džejn Ostin

NEDELJA: 27.09.2015  U potrazi za Nedođijom

 

 

Premijerni filmovi u septembru

8 milja

Premijera: ponedeljak, 7. septembar, 20:30 (akcija/drama)

Rep zvezda Eminem igra Džimija Smita, sa nadimkom B. Rebit koji ne može da sastavi kraj sa krajem ni u karijeri niti u životu. Ljut zbog majke alkoholičarke (Kim Bejsindžer) i zabrinut zbog mlađe sestre, Rebit iskazuje osećanja u čudnom, pametnom repovanju čime dobija poštovanje prijatelja, koji ga ubeđuju da se prijavi na nedeljno rep takmiče. Ali se Rebit tome odupire – dok ne upozna devojku (Britani Marfi) koja može da mu pruži podržku i malo nade da njegov život može biti bolji.

Glumačka ekipa: Eminem, Kim Bejsindžer, Meki Fifer, Britani Marfi, Ivan Džouns i drugi.

Elizabeta  

Premijera: ponedeljak, 14. septembar, 20:30 (drama)

Englesku u 1554. potresaju intrige. Elizabeta (ćerka kralja Henrija VIII i Ane Bolen, u šesnaestoj godini je zarobila polusestra Meri), je bačena na tron i krunisana kao Kraljica Engleske u 23. godini. Kako bi preživela, Elizabeta mora da vodi računa o skriveniim planovima u svom dvorištu, na bojištu, u crkvi i onima koji su joj najbliži. Muškarci dominiraju vladajućom klasom i izgleda da imaju prednost, ali Elizabeta će uraditi sve što je neophodno da bi održala ili preuzela ono što joj pravom pripada. Ali njen uspon znači da odbije ljubav i brak, i sebe definiše kao neprikosnovenu Kraljicu devicu.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Kako je protekao dan pred veliko finale

Glumačka ekipa: Kejt Blanšet, Džefri Raš, Kristofer Eklstoun, Džozef Fajns, Ričard Atenborou i drugi

Rej

Premijera: ponedeljak, 21. septembar 20:30 (avanturistička drama)

Biografska priča o životu legendarnog muzičara Reja Čarlsa. Uprkos skromnom početku i gubitku vida u šestoj godini, Čarls (Džejmi Foks) je postao ikona u muzičkoj industriji širom sveta. Dok film otkriva Rejeve probleme sa drogom i ženama, glavni deo priče se odnosi na detalje iz njegove karijere. Neki od najvećih uspeha su njegovih 12 Gremi nagrada kao i 11 prviih mesta na R&B top listama, kao što su „Unchain My Heart“, „Hit the road Jack, i „Georgia“.

Povezana vest:  FARMA 2010, Na Farmi i dalje traje panika oko hrane

Glumačka ekipa: Džejmi Foks, Keri Vašington, Redžina King, Karlton Pauel, Heri Dž. Leniks i drugi.

Poziv upozorenja

Premijera: ponedeljak, 28. septembar, 20:30 (drama, triler)

Analitičar investicione kompanije Piter Saliven (Zakari Kvinto), otkriva osetljive informacije koje bi lako mogle da dovedu u opasnost čitavu kompaniju, i time bespovratno uništi živote i karijere svojih kolega, u ovom napetom trileru čija se radnja dešava tokom krize 2008. Tokom narednih 24 časa, Saliven shvata da odluke koje donosi neće uticati samo na zaposlene u kompaniji, već i na živote običnih amerikanaca, od jedne do druge obale.

Glumačka ekipa: Kevin Spejsi, Demi Mur, Džeremi Ajrons, Zakari Kvinto, Pol Betani i drugi