Freedom of Memories Verica Rakocevic jesen2015zima2016 29

Održana modna revija Verice Rakočević „FREEDOM OF MEMORIES“

U subotu, 19.septmebra 2015. održana je modna revija „Freedom of Memories“ srpske dizajnerke Verice Rakočević. Kolekcija jesen-zima 2015/16 inspirisana boho stilom i slobodom dizajnerke Verice Rakočević, i ovoga puta sastavljena od vrhunskih materijala kao što su kašmir, vuneni muslin kao raritet, vuneni krep, muslin svila, vuneni žersej kao i vrhunsko krzno kao što je žibelin, vizon, činčila, lisca i foka. Specijalno za kolekciju je korišćena je nojeva koža.
Kolekciju čini 30 autfita sa unikatno uradjenim tašnama od plemenitog krzna, dopunjeni luksuznom kolekcijom Diopta naočara .
Prezentacija kolekcije na otvorenom prostoru sa scenografijom od slame je oplemenila prikazivanje ovog umetničkog dogadjaja upotpunjenog muzikom Veljka Kuzmančevića u izvodjenju kvartera Rocher i kompozitora lično.
Kampanja za kolekciju je snimana sa Nadom, gospodjom koja je živa legenda ugostiteljstva i vlasnica kultne kafane na Kosmaju, a koja je postala interesantna stranim skautima, ali koja je tu čast ukazala našem brendu, kako u kampanji tako i na samoj reviji, a ona je ujedno i otvorila reviju. Veliki broj zvanica iz javnog života Srbije došao je da pozdravi kreatorku, a u prvim redovima su viđeni Dan Tana sa suprugom Biljanom, kompozitor Sanja Ilić sa partnerkom Tatjanom Karajanov, Ksenija Vučić, Danica Drašković, Branka Džajić, Tijana Dapčević, Leontina Vukomanović, Igor Todorović, Bata Sapasojević, Saša Milojković, Marina Rajević Savić, Miki Perić sa suprugom, Sloboda Mićalović sa sestrom Draganom, Lokica Stefanović, Ivanka Dvojaković i mnogi drugi.
Reviju su podržali prijatelji: Diopta, Institutu za estetiku i kozmetologiju LE PRESTIGE Beograd, šminkerke Maja Boda i Dejana Kaspović, Hair and make up studio Fanatic Team Danke Milićević, Cvećara Sve za ljubav, P.S Fashion za deo kolekcije nakita, Andreja Kesić , Kofein.

Povezana vest:  IKEA pokreće klub lojalnosti za mala i srednja preduzeća