Big--False-maskara

Otkrijte tajnu glamuroznih trepavica za svega nekoliko sekundi uz novu Avon Big&False Lash maskaru

Ukoliko svakodnevno ulažete napor i trošite vreme na stavljanje veštačkih trepavica da bi one izgledale glamurozno, imamo rešenje za vas! Predstavljamo vam najnoviju maskaru iz Avona Big&False Lash sa jedinstvenom formulom 1000 vlakana u jednoj bočici, različitih veličina i oblika za efekat veštačkih trepavica koji se postiže za svega nekoliko sekundi. Sa Big&False Lash maskarom, otkrićete da i vaše trepavice mogu trenutno i bez napora biti guste, bogate i dobiti „dramatični“ izgled, a da su pri tom prirodne, glatke i višestruko uvećanog volumena.
Zahvaljujući inovativnoj četkici bademastog oblika i posebnoj tehnologiji uz pomoć koje hiljade vlakana popunjavaju trepavice duž prirodne obline oka, vaš pogled će momentalno dobiti „dramatični“ izgled. Ova posebno dizajnirana četkica dopire do korena i najmanjih trepavica, grupišući ih ravnomerno i obezbeđujući im volumen.
Ako želite da budete sigurni da tokom celog dana izgledate perfektno, i ukoliko ste maštali da za nekoliko sekundi i bez napora dobijete efekat veštačkih trepavica, Big&False Lash maskara će vam sa svojim osobinama zadržavanja volumena tokom celog dana bez mogućnosti razmazivanja, štedeći vaše vreme, to i omogućiti.
Najnovija Avon maskara je vodootporna, klinički i oftamološki testirana i pogodna za osobe sa osetljivim očima i kontaktnim sočivima.
Big&False Lash maskara dostupna je u Avon brošuri od 10. septembra 2015. godine, po ceni od 599 dinara.

Povezana vest:  ProCredit banka predstavila svoju ponudu na novosadskom Sajmu poljoprivrede