Martin Navratil predsednik IO pozeleo dobrodoslicu Aleksandri Taubner i urucio joj poklon Samsung S6OTVORENO STO HILJADA TEKUĆIH RAČUNA U TELENOR BANCI

Telenor banka otvorila je 100.000-ti tekući račun u Srbiji i formirala čvrstu osnovu za dalji razvoj onlajn bankarstva. Tom prilikom, Martin Navratil, predsednik IO Telenor banke, pozdravio je stohiljaditu korisnicu, gospođu Aleksandru Taubner i uručio joj Samsung S6-ticu.
„Ponosni smo na 100.000 otvorenih tekućih računa za samo godinu dana rada. To nas svrstava među najbrže rastuće onlajn banke u regionu centralne i istočne Evrope. Internet i mobilno bankarstvo postalo je opcija kojoj se korisnici u Srbiji sve više okreću i biraju nas kao pouzdanog partnera u svakodnevnim bankarskim poslovima,“ kaže Martin Navratil, predsednik IO Telenor banke.U Srbiji je korišćenje internet bankarstva u proteklih godinu dana poraslo za 20 odsto. Sa milion više realizovanih transakcija, prvi put je internet bankarstvo premašilo promet na šalterima banaka. Takođe, prema podacima NBS, broj korisnika mobilnog bankarstva u poslednjih godinu dana povećan je dva i po puta.
Telenor banka prva je na tržištu ponudila građanima Srbije jedinstvene usluge poput viševalutnog tekućeg računa, beskontaktnog podizanja dinara ili evra na bankomatima, menjački kurs za kupovinu i prodaju evra kao u menjačnici, prijem novca iz inostranstva bez naplate duplih provizija, slanje novca na imejl ili mobilni telefon i plaćanje računa u nekoliko klikova.

Povezana vest:  Sajam školica sporta na Adi