deciji sajam okt 2015

PREDSAJAMSKO DRUZENJE U SHOPPING CENTRU „DELTA CITY“

Svečano predsajamsko druženje sa mališanima i njihovim roditeljima održaće se u nedelju, 11. oktobra od 10 – 20 časova u shopping centru „Delta city“. Ulaz je besplatan kao i na XVI POLIMARK dečijem sajmu, koji počinje 16. oktobra i traje tri dana.
Svi koji nas budu posetili u shopping centru „Delta city“ moći će da vide jedan deo programa sa predstojećeg XVI Polimark dečijeg sajma. Sa decom će se družiti klovnovi, animatori, a uživaće i u ritmičkoj gimnastici, dečijim horovima, sportskim klubovima, fitnesu za devojčice, predstavama rađenim po ugledu na njihove omiljene crtane filmove i još dosta iznenađenja očekuje decu i roditelje na svečanom predsajamskom druženju.
Osim bogatog i raznovrsnog programa u kome će posetioci uživati, na prolećnom Dečijem sajmu biće oko 100 izlagača, koji će prikazati širok spektar proizvoda: ukusne slatkiše, poslastičarske proizvode, mlečne i voćne napitke, grickalice; odeću i obuću, razne vrste igračaka i deci zanimljivih sitnica, nezaobilazne balone, bicikle… Takođe, na Polimark dečijem sajmu moći će i da se upoznaju sa časopisima i knjigama za decu i roditelje, radio i TV programima za najmlađe, vrtićima, školama stranih jezika, horovima, dramskim grupama, sportskim i rekreativnim programima.
Prijatelji manifestacije šesnaestog Polimark dečijeg sajma su Turistička organizacija Beograda i Lady fair, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije – Polimark, Frikom i Becutan.

Povezana vest:  Humanost na delu, finalistkinje Prvog glasa Srbije pripremale obroke za decu bez roditeljskog staranja (FOTO)