silan oil

Novi Silan Soft & Oils pruža jedinstvena negu vašoj odeći

Odeća čini veliki deo našeg identiteta, a briga o našim omiljenim stvarima nam je podjednako bitna kao i nega naše kose, kože ili tela. Silan Soft & Oils neguje odeću zbog svoje jedinstvene formule sačinjene od dragocenih mirisnih ulja koja pružaju zavodljivo mirisno iskustvo. Inspirisana najnovijim inovacijama u svetu deterdženata, nova linija Silan omekšivača za veš pruža odeći predivnu mekoću tkanine, ostavljajući je negovanom posle svakog pranja.
Inovativna formula novog Silana Soft & Oils sa dragocenim mirisnim uljima štiti svu odeću, pruža posebnu mekoću i dugotrajnu svežinu koja će razmaziti sva Vaša čula. Visokokvalitetni sastojci svojstveni su proizvodima iz popularne Henkelove Silan linije, dok je novi premijum asortiman od Silana sada dostupan u tri različite mirisne varijante;
Silan Soft & Oils Gold osvaja svojim neodoljivim mirisom senzualnih šuma i elegantnog cveća u kombinaciji sa dragocenom notom mošusa i vanile koje Vas pozivaju da uronite u predivni svet Silan Soft & Oils.
Silan Soft & Oils Blue će obradovati Vaša čula svežinom dragocenog voća u savršenom spoju breskve, belog cveta i elegantne ruže, sa dodatkom senzualnog spoja koji čine miris šume i mošusa ostavljajući dugotrajan i zavodljiv miris nakon svakog pranja veša.
Silan Soft & Oils Violet može da se pohvali omamljujućim spojem voćnih nota i nežnog mirisa belog cveta i breskve, sa primesom senzualne šumske mirisne note i očaravajućeg mošusa.

Povezana vest:  AMOR PORTEÑO, novi roman Ivane Kuzmanović pušten u prodaju